Transfer de SENZATIE pentru AC Milan! Un pusti brazilian vine sa cucereasca Italia | Suma: 35 de milioane de euro!

Mediocritatea in care se scalda de multi ani echipa Milanului nu mai reprezinta deja o surpriza, insa multi au ajuns deja la capatul rabdarii. Intr-un moment in care „diavolii” se afla, totusi, pe un trend ascendent in Serie A, acestia au efectuat un transfer-surpriza: Lucas Paqueta, de la Flameno, va sosi in ianuarie pe „San Siro” pentru 35 de milioane de euro!


Creativitate braziliana pentru renasterea Milanului

In varsta de 21 de ani, Lucas Paqueta a impresionat in acest sezon in tricoul lui Flamengo, marcand nu mai putin 9 de noua goluri in 24 etape de campionat. Desi, initial, cei de la Flamengo au cerut 50 de milioane de euro in schimbul mijlocasului ofensiv, directorul sportiv brazilian al celor de la AC Milan, Leonardo, a facilitat o intelegere finala prin care „rossonerii” vor achita 35 de milioane de euro in schimbul serviciilor tanarului Paqueta.

15 milioane de euro este cota de piata a lui Lucas Paqueta, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

3.00 este cota oferita de Unibet pentru ca AC Milan sa se impuna saptamana viitoare in „Derby della Madonnina”, contra rivalei Inter. In acelasi timp, Unibet ofera o cota de 23.00 pentru ca „rossonerii” sa castige trofeul UEFA Europa League in acest sezon.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu