Transfer de senzatie pentru “cetateni”! Guardiola aduce GRATIS un mijlocas de la PSG curtat intens de catre Barcelona

Telenovela transferului lui Adrien Rabiot (23 ani) pare sa ia sfarsit, insa nu in aceasta perioada de mercato. Intrucat va mai avea un an de contract la dispozitie cu gruparea din Paris, mijlocasul francez va semna la expirarea intelegerii sale cu PSG un contract cu campioana en-titre a Angliei, Manchester City.


Curtat insistent de Barcelona, va parasi gratis Parisul!

Zvonurile conform carora Adrien Rabiot va fi transferat in aceasta vara de FC Barcelona au fost aproape sa devina realitate, insa, in urma cu cateva saptamani, catalanii au ales sa mearga pe mana chillianului Arturo Vidal, venit de la Bayern in schimbul a 18 milioane de euro. Cu toate ca Rabiot nu-si mai doreste sa continue la gruparea din Paris, acesta mai are de respectat inca un sezon din contractul sau cu PSG, astfel ca, la finalul acestuia, adica in vara lui 2019, va pleca gratis la Manchester City. Surse din presa britanica sustin ca oficialii “cetatenilor” s-au intalnit chiar astazi cu impresarul mijlocasului francez pentru a regla detaliile acestei mutari.

In varsta de 23 de ani, Adrien Rabiot a castigat 17 trofee in cele sase sezoane petrecute in tricoul lui Paris Saint-Germain, intre care putem enumera patru titluri de campion in Ligue si alte patru Cupe ale Frantei.

50 de milioane de euro este cota de piata a lui Rabiot, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

1.65 este cota oferita de Unibet pentru ca Manchester City sa castige titlul in acest sezon de Premier League.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu