Transfer de senzatie pentru ”pustiul-minune” de la Celtic! Lyon plateste 22 de milioane de euro pentru inlocuitorul lui Mariano Diaz

Celtic Glasgow se desparte de unul dintre cei mai importanti oameni ai sai din atac in ultimele sezoane. Francezul Moussa Dembele (22 ani) a fost transferat oficial de catre Olympique Lyonnais in schimbul sumei de 20 de milioane de euro.


A cucerit Championship si Premiership, urmeaza Ligue 1!

Venit gratis de la Fulham in vara lui 2016, Moussa Dembele a impresionat inca din start in tricoul lui Celtic. Marcand 32 de goluri in toate competitiile in primul sau sezon petrecut in Scotia, Dembele si-a confirmat statutul de „pusti-minune” si a devenit in scurt timp o piesa de baza in atacul trupei lui Brendan Rodgers. Cu toate acestea,”alb-verzii” nu au putut rezista ofertei financiare a celor de la Lyon. Dupa ce Mariano Diaz a plecat la Real Madrid in schimbul unei sume similare, francezii s-au orientat rapid, iar Moussa Dembele poate creste enorm in acest sezon de Ligue 1, ajutat de piese ofensive precum Nabil Fekir sau Memphis Depay. Acest transfer se anunta a fi o veste cu atat mai buna pentru fanii lui Lyon cu cat echipa acestora a pierdut in week-end pe teren propriu, surprinzator,  in fata lui Nice, scor 0-1.

7 milioane de euro este cota de piata a lui Moussa Dembele, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

1.60 este cota oferita de Unibet pentru ca Lyon sa se impuna in urmatorul meci din campionat, pe terenul lui Caen.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu