Transferul inca nu este rezolvat, dar Liverpool i-a gasit deja inlocuitor!

Manuel Lanzini - West Ham

Manuel Lanzini a trezit interesul lui Liverpool. El este una dintre tintele principale, in situatia in care „cormoranii” vor pierde in acest sezon o piesa de baza de la mijloc.


Philippe Coutinho ar putea parasi Liverpool

In fereastra de transferuri din iarna s-ar putea concretiza un transfer asteptat de mai multa vreme. Vara trecuta, Barcelona i-a facut lui Liverpool mai multe oferte pentru Coutinho. Acestea au fost refuzate si jucatorul a acceptat sa evolueze pentru clubul englez in prima parte a sezonului. Intre timp, conducatorii lui Liverpool par sa fie mai deschizi optiunii de a il vinde pe brazilian clublului catalan. Iarna aceasta ar putea fi momentul transferului, iar asta se vede si in cotele oferite de catre casele de pariuri.

Acum puteti paria pe un transfer al lui Coutinho la Barcelona pentru o cota de 1.50 la Unibet. Ramanerea la actualul club are cota de 51.00, in timp ce un transfer surpriza la PSG are cota 51.00.

liverpool


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Manuel Lanzini – un potential inlocuitor

Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool, se pregateste deja pentru plecarea lui Coutinho si Manuel Lanzini este pe lista de potentiali inlocuitori. Argentinianul a fost adus de West Ham vara trecuta. El a venit de la Al Jazira in schimbul sumei de 10 milioane de euro. Mutarea la Liverpool ar fi insa mult mai costisitoare. Clubul de pe Anfield ar trebui sa achite o suma de transfer ce se apropie de suma de 50 milioane de euro.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu