Isi pierde La Liga un superstar? Manchester United are cota 1.50 pentru un nou transfer gigant!

manchester united corner

Manchester United a facut cel mai scump transfer din istorie sezonul trecut, cand l-a luat pe Pogba. Acum isi indreapta atentia asupra unui jucator din La Liga.


Edit: Cota pentru transferul la United a scazut la 1.33. Ramanerea la Atletico are cota 3.00.


Manchester United il vaneaza pe atacantul lui Atletico!

Tinta lor este un alt francez. Antoine Griezmann este dorit de Mourinho. Intrebat despre posibilitatea de a se transfera pe Old Trafford, atacantul nu a negat ca echipa engleza este o varianta. Cand a fost rugat sa noteze sansele ca el sa ajunga la United, el a spus ca ar da nota 6, pe o scala de la 1 la 10. Totusi, el a declarat ca sansele de a ramane la Atletico ar primi nota 7.

Multe ar putea depinde de rezultatul finalei Europa League. Manchester United a ratat calificarea in Champions League prin intermediul campionatului. Totusi, castigarea trofeului miercuri seara i-ar asigura un loc in prima competitie inter-cluburi europeana. Prezenta in Champions League, cu care Griezmann era obisnuit la Atletico, ar putea cantari mult pentru francez. Totusi, Pogba este un exemplu de jucator care a fost convins de oferta financiara avantajoasa a lui Manchester United, in ciuda faptului ca nu avea sa evolueze in Champions League.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Cpta pentru un transfer la United este in scadere!

Unibet ofera posibilitatea de a paria pe echipa la care va evolua Antoine Griezmann din toamna. In acest moment, Manchester United este favorita, cu o cota de 1.50, insa mai devreme in timpul zilei, cota era stabilita la 2.00.

Ramanerea la Atletico Madrid are acum cota 2.00. Un alt club cu sanse decente de a obtine semnatura francezului, in opinia Unibet, este Bayern Munchen. Gigantul bavarez are cota 7.50.

Chelsea, PSG, Arsenal, FC Barcelona, Juventus, Liverpool si Tottenham sunt alte posibile destinatii. Totusi acestea sunt mai putin probabil, avand cote cuprinse intre 21.00 si 51.00.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu