Transferul lui Neymar intra in impas! Sursa problemei este neasteptata!

neymar

Transferul lui Neymar, ce ar urma sa devina cel mai mare din istorie, este in pericol sa nu se realizeze. Oferta de 222 de milioane de euro respinsa…


Fair Playul Financiar blocheaza tranzactia

Transferul brazilianului urma sa fie finalizat vineri, acesta avand sanse sa joace pentru PSG in meciul din prima runda, cu Amiens. Dupa ce isi luase ramas bun de la coechipieri, plecarea lui Neymar nu mai este atat de sigura. Javier Tebas, seful fotbalului spaniol, a refuzat tranzactia dintre cele doua cluburi. El a declarat ca liga nu va accepta acest transfer, intrucat ar incalca prevederile Fair Playului Financiar. Acesta a declarat ca nu poate accepta ca PSG „sa inventeze niste numere pentru drepturile comerciale, care depasesc valorile lui Real Madrid sau Barcelona. Nimeni nu crede asa ceva.” Astfel, marele transfer este intr-o situatie fara precedent.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

PSG incepe sezonul din Ligue 1 sambata

PSG joaca in prima runda cu Amiens. Echipa pariziana este marea favorita in aceasta partida, dar nu numai. PSG are prima sansa sa ia titlul in Ligue 1, devansand campioana en-titre, Monaco. Aducerea lui Neymar i-ar aduce un plus lui PSG in vederea luptei pentru obtinerea trofeului Champions League, pe care clubul il vaneaza inca de la venirea noilor patroni.

 1.12 este cota lui PSG la victorie in meciul cu Amiens

 1.20 este cota lui PSG la castigarea Ligue 1

10.00 este cota lui PSG la castigarea Champions League


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu