Transferul MILENIULUI se poate face in vara! Care este oferta FABULOASA a celor de la Real Madrid pentru Neymar

real madrid - neymar

Transferat in vara de la FC Barcelona in schimbul exorbitantei sume de 220 milioane de euro, Neymar Jr. imbraca cu succes tricoul bogatilor de la PSG, insa este curtat intens dupa doar o jumatate de sezon petrecuta la Paris. Presa din Spania noteaza faptul ca Florentino Perez si-l doreste cu orice pret pe talentatul brazilian pe “Santiago Bernabeu” si este dispus sa efectueze un schimb extraordinar, care include si numele cvintuplului Balon de Aur: Cristiano Ronaldo.


Neymar Jr.= Cristiano Ronaldo + 100 milioane €?

Chiar daca multa lume critica suma enorma pe care a platit-o PSG pentru Neymar, motivand ca acest transfer nu-si justifica banii, brazilianul ramane unul dintre cei mai in voga jucatori din lume si este un candidat sigur pentru Balonul de Aur din 2018. Aratandu-si calitatile incontestabile meci de meci in tricoul Parisului, Neymar ar reprezenta transferul perfect pentru Real Madrid, care se pare ca se afla pe un trend descendent in acest sezon.

150 de milioane de euro este cota de piata a lui Neymar Jr., conform site-ului de specialitate transfermarkt.com;

Astfel, conform publicatiei spaniole Diario Gol, Florentino Perez tine legatura in mod constant cu tatal brazilianului si este gata sa puna la bataie in vara nu mai putin de 250 de milioane de euro pentru ca Neymar sa imbrace tricoul Realului si sa resusciteze echipa. Acest potential transfer este cu atat mai realizabil cu cat nici brazilianul nu da impresia ca ar dori sa petreaca mult timp la PSG, toate acestea culminand cu faptul ca starul madrilenilor, Cristiano Ronaldo, s-ar afla aproape de o plecare in vara viitoare. Ei bine, aceasta ar fi cea de-a doua varianta propusa de catre Florentino Perez. Oferta secunda a spaniolilor presupune cedarea cvintuplului Balon de Aur, Cristiano Ronaldo, plus o suma de 100 de milioane de euro in schimbul serviciilor lui Neymar Jr.

12.00 este cota oferita de Unibet pentru ca Real Madrid sa castige titlul in acest sezon din La Liga (2017/2018).

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu