Transferuri-22 iulie: Liverpool si Dortmund se intaresc

Transferuri-22 iulie. A fost o zi plina de transferuri in Europa. S-au cheltuit sume frumusele de bani si s-au facut cateva mutari pe care le vom mentiona in cele ce urmeaza.


Transferuri-22 iulie

Georginio Wijnaldum, mijlocasul ofensiv olandez a refuzat sa mai joace alaturi de Newcastle, mai ales dupa retrogradarea echipei in Championship si astazi a ajuns la Liverpool pentru suma de 25.5 milioane de lire sterline. Credem ca transferul o va ajuta mult pe Liverpool, Wijnaldum fiind un jucator apreciat in Anglia in ciuda insuccesului fostei sale echipe. Dortmund nu a stat nici ea pe ganduri si tocmai ce l-a cumparat cu exact aceeasi suma pe Andre Schurrle de la Wolfsburg. Jucatorul german va evolua tot in Bundesliga dar ramane de vazut daca va fi titular intr-o echipa care l-a cedat pe Mkhitaryan, dar l-a readus pe Mario Gotze de la Bayern Munchen. Per total, Borussia pare ca a iesit bine cu aceste transferuri. Totusi, suma platita pe Schurrle e cam mare din moment ce el e cotat undeva la 15 milioane de lire sterline.

Mai vrem sa punctam inca doua transferuri tari facute ieri. Portughezul Andre Gomes a plecat de la Valencia si a ajuns la Barcelona. Mijlocasul central a evoluat bine la Campionatul European si acest lucru a atras atentia catalanilor. 29.75 de milioane de lire a platit Barca. Juventus s-a intarit si ea cu croatul Marko Pjaca care a jucat la Dinamo Zagreb. Ne amintim de evolutia sa foarte buna din meciul contra Spaniei la Euro. 19.55 milioane de lire au scos italienii din buzunar pentru aceasta achizitie.


Sursa imagine: http://www.teamtalk.com

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu