Mutari FABULOASE pregatite de catre granzii din Premier League si Serie A la finalul acestui sezon! Vezi aici principalele nume

sporting lisabona - Atletico Madrid

Au mai ramas doar cateva etape pana la finalul sezonului atat in Anglia, cat si in Italia, iar marile echipe pregatesc deja transferuri de zeci de milioane de euro, capabile sa le aduca gloria mult dorita atat pe plan intern, cat si european.


Antoine Griezmann, capul de afis pe lista “diavolilor”

Aflat la carma lui Manchester United din vara anului trecut, tehnicianul portughez Jose Mourinho a manifestat un interes special inca din primele sale zile la echipa de pe “Old Trafford” pentru aducerea unuia dintre starurile Campionatului European din Franta, Antoine Griezmann. In varsta de 26 de ani, atacantul francez are parte de un nou sezon de vis in tricoul celor de la Atletico Madrid, marcand deja de 25 de ori in toate competitiile si aflandu-se, din nou, in semifinalele UEFA Champions League alaturi de trupa lui Diego Simeone. Astfel, suma de transfer a lui Griezmann de la Atletico la United s-ar ridica undeva in jurul a 100 milioane de euro, “diavolii” urmand a atinge o noua borna “anti-fair-play”, dupa aducerea lui Pogba.

Nici Chelsea Londra nu este straina de o serie de potentiale transferuri impunatoare. Antonio Conte este foarte aproape de a cuceri titlul in Premier League la primul sau sezon la carma echipei lui Roman Abramovic, iar recompensa monetara care s-ar adauga la bugetul clubului ar fi una mai mult decat generoasa. Astfel, Virgil Van Dijk (Southampton), Romelu Lukaku (Everton) sau Kalidou Koulibaly (Napoli) sunt doar cateva dintre numele vizate de londonezi in aceasta vara.

La polul de jos al podiumului, Liverpool incearca sa se mentina intre primele patru echipe ale Angliei pana la finalul acestei stagiuni. In cazul in care va reusi acest lucru, Jurgen Klopp are niste nume extrem de interesante pe lista de transferuri, printre care ii regasim pe Joe Hart si Inaki Williams. Totusi, cireasa de pe tort pentru “cormorani” ar fi achizitionarea lui Pierre-Emerick Aubameyang de la Borussia Dortmund, atacant in schimbul caruia sefii englezilor ar fi dispusi sa plateasca pana la 80 milioane de euro.


Citeste si:

Intariri impotriva “Batranei Doamne”

Se anunta o perioada incendiara de mercato in vara, in Italia. Jucatorii lui Juventus se pregatesc sa ridice deasupra capului cel de-al safabregasselea titlu consecutiv in Serie A, fapt ce reprezinta o adevarata frustrare pentru celelalte formatii galonate, precum AS Roma, Inter sau AC Milan. In consecinta, echipa ce va detine, foarte probabil, statutul de vicecampioana la finalul acestei stagiuni, AS Roma, pregateste doua transferuri excelente in zona mediana. Franck Kessie, jucatorul in varsta de doar 20 de ani ce calauzeste revelatia campionatului, Atalanta, catre Europa League, are sanse mari sa ajunga in capitala Italiei la finalul acestei stagiuni – si nu e singurul. Conform zvonurilor, tehnicianul “giallorossilor”, Luciano Spalletti, s-ar putea desparti de gruparea capitolina in vara, romanii urmand a-l aduce pe fostul antrenor al celor de la Villareal, Marcelino Garcia Toral. Daca acest scenariu ar avea loc, mijlocasul defensiv al celor de la PSG, Grzegorz Krychowiak (27 ani) ar putea ajunge si el la Roma.

 

In ceea ce priveste gruparile din Milano, ambele au fost preluate de catre chinezi, ceea ce inseamna, implicit, o crestere importanta a bugetului acestora pentru sezonul ce urmeaza. Daca AC Milan a pus ochii pe nume ofensive precum Cesc Fabregas (Chelsea) sau Keita Balde (Lazio), mutarea “nerazzurilor” ar fi cu adevarat rasunatoare: Internazionale Milano ar fi pregatita sa-l aduca pe Diego Simeone de la Atletico Madrid in locul actualului tehnician, Stefano Pioli.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu