Transferuri surprinzatoare pentru Raheem Sterling si Philippe Coutinho! Ultimele vesti din presa britanica

Perioada de transferuri se anunta a fi foarte interesanta in Marea Britanie, in ciuda problemelor cauzate de epidemia globala. Sunt anumite cluburi pentru care sumele de transfer nu reprezinta o problema, iar Liverpool si Manchester City pot face schimb de staruri.

Astfel, presa engleza citeaza L’Equipe cand anunta ca Raheem Sterling ar putea reveni la Liverpool! Internationalul englez joaca pentru Manchester City, dar progresul sau din ultimii ani a atras atentia pe Merseyside, iar Raheem are o „slabiciune” pentru Liverpool. El s-a transferat de la Liverpool la City in 2015, pentru 60 de milioane de euro, iar de atunci a castigat doua titluri de campion pe Etihad. Se anunta negocieri interesante la vara, in cazul in care fotbalistul va dori sa plece, in conditiile in care City e exclusa din UEFA Champions League.

O alta veste surprinzatoare se refera la viitorul lui Philippe Coutinho. Desi viitorul sau pare legat de Barcelona (cota 2.50) sau Bayern Munchen (cota 2.50), Leicester ar fi intrat pe firul negocierilor. Echipa din Anglia ar vrea sa-l atraga pe Coutinho cu un pachet salarial special, in conditiile in care brazilianul este imprumutat de Barcelona la Bayern Munchen. El are o clauza de reziliere de 120 de milioane de euro, greu de achitat de vreun club european. Printre cluburile interesate de serviciile sale se mai numara granzii Manchester United si Chelsea.

COTE PENTRU CASTIGAREA BALONULUI DE AUR

Vizitati pagina noastra de Facebook!

La Unibet ai BONUS de pana la 300 de RON la inregistrare! Odata ce ti-ai deschis contul, poti profita de cea mai buna oferta de pariuri LIVE, dar si de promotiile care iti pot aduce castiguri cu pana la 30% mai mari, la biletele plasate pe fotbal. Iti poti deschide cont usor, cu un click AICI.

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu