Transferuri: Vezi care sunt mutarile inceputului de an!

Transferuri TorresTransferuri! Fernando Torres este subiectul celei mai interesante miscari realizate in primele zile ale anului 2015.

Internationalul spaniol a fost achizionat definitiv de AC Milan, de la Chelsea, suma vehiculata ridicandu-se doar de 3 milioane de euro. Torres (30 de ani) nu a ramas insa la grupare milaneza, fiind imprumutat pentru un an si jumatate la Atletico Madrid, clubul la care s-a consacrat.

Ben Arfa a fost declarat liber de contract de Newcastle. Fosta mare speranta a fotbalului francez, a revenit in Ligue 1, la Nice. Interesanta alegerea internationalului suedez Rasmus Elm, care a decis sa-si incheie contractul cu CSKA Moscova. Pauza a fost fortata de problemele stomacale cu care Elm se confrunta de multa vreme si care nu i-au permis sa se antreneze alaturi de restul echipei.

Cele mai importante transferuri realizate in primele zile ale anului:

transf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bomba iernii: Cavani la Arsenal?

In fiecare perioada de transferuri, se asteapta o serie mutarile de senzatie. Cea mai probabila a iernii anului 2015, ar putea fi, conform presei engleze, plecarea lui Cavani, de la PSG, la Arsenal. In relatii proaste cu Blanc, uruguayanul a fost trimis, alaturi de Lavezzi, la echipa a doua a clubului. Cert este faptul ca, in cazul in care PSG va hotara sa se desparta de Cavani, pretul fixat pentru atacant nu este unul deloc mic. Suma vehiculata ajunge chiar la 60 de milioane de lire sterline!

Lazio vs Sampdoria: Se joaca pentru podium!

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu