Transferurile verii care s-au dovedit a fi SuperMișcări!

transferuri

Nici nu a trecut bine perioada de transferuri de vară, că cele mai importante mișcări confirmă deja. Asemenea unui joc de șah, mișcările gândite atent de echipele cu renume din Europa se dovedesc a fi, mare parte dintre ele, reușite. În continuare vom vorbi despre transferurile care au lăsat microbiștii fără cuvinte, de la anunț până la concretizare și până la primele goluri.

Urmareste evenimentele pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Fără doar și poate că la transferul lui Messi puțini se gândeau. Iar perioada de mercato s-a închis în stil mare cu reîntoarcerea lui Ronaldo la United. Au confirmat aceste mișcări? Se explică sumele exorbitante care au stat la baza acestor transferuri?

Rămâne Messi SuperOm și la PSG? 

După o viață petrecută la Barcelona, Messi a crezut în promisiunile șeicilor arabi și s-a alăturat revelației din fotbalul european, PSG. “Totul până la bani”, probabil asta au crezut mulți dintre fanii fotbalului atunci când transferul verii s-a oficializat și Messi a spus Adios Barcelonei. Sau poate totul până la performanțe? Uitându-ne la ce se întâmplă cu formația blaugrana în acest sezon, probabil decizia lui Messi s-a bazat atât pe dorința de a câștiga mai mult, cât și pe nevoia de a evolua mai bine. Și setea de trofee a contat mult, PSG putând să îi ofere argentinianului din nou bucuria cuceririi unui SuperTrofeu european.

Capitalul de imagine al PSG a crescut exponențial odată cu venirea lui, plus că argentinianul e acum motorul echipei. Tripleta Messi – Neymar jr. – Mbappe e coșmarul apărării multor echipe din Franța și Europa în general.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram

La 34 de ani, Lionel Messi este o bijuterie de 80 de milioane de euro care, ca orice diamant, nu își pierde din strălucire niciodată. În două meciuri jucate până acum în Liga Campionilor, a fost integralist și a marcat 1 gol în poarta Cetățenilor. În Ligue 1, fanii încă așteaptă primul gol, însă aportul lui Messi se vede în mod clar. Bifăm transferul lui Messi ca fiind unul care a confirmat.

Ronaldo, revenirea la United și promisiunea unui SuperViitor

“Ronaldo is coming home” anunțau Diavolii Roșii pe 31 august, iar vara se încheia cu promisiunea unui SuperViitor pentru United. Și așa a fost. În 4 meciuri jucate până acum în prima ligă engleză, Ronaldo a marcat de 3 ori. În plus, în meciurile jucate până acum în Liga Campionilor, atacantul a înscris două goluri deja. Și ceva ne spune că nu se va opri aici: este SuperCunoscută setea numărului 7 pentru goluri.

În plus, portughezul chiar pare a se simți la United ca acasă. Este motorul echipei, speaker motivațional în vestiar și cel care ridică moralul coechipierilor ori de câte ori e nevoie. Man United chiar pare a fi acasă pentru el: este echipa care a avut încredere în potențialul lui în 2003, l-a transferat de la Sporting și l-a crescut timp de 6 ani, până când a devenit o SuperMașinărie de înscris goluri.

Între 2003 și 2009, lusitanul a jucat 196 de partide în prima ligă engleză, a marcat de 84 de ori și a dat 45 de pase decisive. La 36 de ani, mulți l-ar da cu un picior înspre retragere, însă ceva ne spune că Ronaldo încă nu se gândește la asta, ci mai degrabă la noi și noi trofee. Transferul verii în campionatul englezesc – bifat.

Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Lukaku, încă o SuperRevenire în prima ligă engleză

Lukaku le-a spus Ciao celor de la Inter în acest sezon de mercato și a lăsat campioana din Serie A pentru mai vechea lui dragoste, Chelsea. Atacantul de 28 de ani a plecat de la Chelsea în 2014 și de atunci a crescut ca nivel de performanțe. Cu Man United a petrecut două sezoane, iar cu Inter încă două. De când s-a reîntors la Chelsea, Lukaku a marcat 1 gol din 2 meciuri jucate în Liga Campionilor și 3 goluri în 6 meciuri din campionatul englez.

Uitându-ne la performanțele pe care le-a făcut cu Inter (câștigarea titlului în Serie A, 47 de goluri în 72 de partide jucate în campionatul italian și 6 goluri în 10 meciuri din Liga Campionilor), este clar că SuperRevenirea belgianului la Chelsea nu va fi decât una reușită. Bifăm reușit și transferul lui Romelu Lukaku.

În vreme ce transferurile mai sus discutate au confirmat în mare măsură deja (și este abia începutul), privirile se întorc și către alte mutări care așteaptă validarea. Sergio Ramos, Antoine Griezmann, Raphael Varane, Jadon Sancho – iată câteva dintre numele care sperăm să urmeze performanțele lui Messi, Ronaldo și Lukaku. Competițiile sunt abia la început, show-ul urmează, deci ne rămâne doar să urmărim cu sufletul la gură desfășurarea părții a doua din serialul transferurilor.

Joaca Super Prono!


Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu