Trece FRF la alt nivel ?!» Pochettino, Lippi, Moreno și Spalletti pe lista posibililor succesori ai lui „El Grande” pentru a duce România la EURO 2020!

Surpriză de proporții pentru postul de selecționer al României. După ce acesta a rămas vacant ca urmare a experimentului total eșuat cu „El Grande”, care a ratat una dintre cele mai ușoare campanii de calificare la un turenu final, naționala terminând preliminariile în genunchi după un 5-0 pe „Wanda Metropolitano”, Federația Română de Fotbal (FRF) este decisă să facă o adevărată revoluție la prima reprezentativă.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Cu toate că pe lista posibililor succesori ai lui „Guriță” se află cei mai în vogă antrenori români, printre care Dan Petrescu, Gică Hagi, Mircea Rednic, Mirel Rădoi, Răzvan Lucesau și nu în ultimul rând Mircea Lucescu, FRF este decisă să treacă la un alt nivel pentru a fi sigură că România va ajunge în ceasul al 12-lea la turneul final de anul viitor al Campionatului European, competiție care va fi găzduită și de țara noastră.
Poate acesta este și motivul pentru care FRF este decisă să evite o astfel de rușine, ca România să absenteze de la turneul final pe care îl organizează și să bage mâna adânc în buzunar pentru a aduce un „greu” pe banca „tricolorilor”.

Pe lista FRF sunt pe lângă cei enumerați mai sus patru antrenori de top din Europa aceștia fiind Mauricio Pochettino, Marcello Lippi, Roberto Moreno și Luciano Spalletti.

Bookmakerii au speculat din plin informația venită pe surse federale și au oferit imediat cote la pariuri pentru posibilul succesor al lui „El Grande” la națională!

Abonează-te la canalul nostru de Youtube! Zilnic iti aducem cele mai tari informatii din lumea pariurilor , dar mai ales super pronosticuri de profit, oferite de Dan Bâra, Doru Craciun, Cosmin Cernat, Sabin Pîrvan și redacția Pariuri1x2.ro!


România va întțlni în play-off-ul Ligii Națiunilor în deplasare Islanda. În cazul fericit în care vor trece de nordici, „tricolorii” vor juca în finala pentru locul care să le asigure prezența în extremis la EURO 2020 cu învingătoarea barajului dintre Ungaria și Bulgaria.

Play-off-ul Ligii Națiunilor  va avea loc în intervalul 26 martie – 31 martie 2020. În urma acestuia, 4 selecționate vor primi biletele către turenul final de anul viitor care va fi găzduit și de țara noastră. Pe lângă România, Islanda, Ungaria și Bulgaria, la cele patru locuri care duc la EURO 2020 mai speră Israel, Scoția, Bosnia și Herțegovina, Irlanda de Nord, Slovacia, Irlanda, Norvegia, Serbia, Goergia, Macedonia de Nord, Kosovo și Belarus.
În urma campaniei de calificare recent încheiată la turneul final al EURO 2020 s-au calificat direct Anglia, Cehia, Uraina, Portugalia, Germania, Olanda, Elveția, Danemarca, Croația, Țara Galilor, Austria, Spania, Suedia, Franța, Turcia, Scoția, Belgia, Rusia, Italia și Finlanda.


Biletul BONUS DUBLU

Pe eFortuna ai la dispozitie o gama variata de eveniemnte sportive pe care poti paria la cele mai bune cote. Si nu doar atat! Incepand cu acest an, eFortuna va ofera si pe platforma online varianta de Bilet Bonus Dublu!
Cum se joaca:

  • Intra in sectiunea Bonus Dublu de pe site, alege minimum 3 și maximum 20 de meciuri
  • Bonusul pentru numarul minim de meciuri e de 5%, iar cel maxim de 100%.
  • Dubleaza-ti castigul! Adauga pe bilet multiplicatorul de cote si poti castiga cu pana la 100% mai mult.
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 1


Lasa un comentariu