„Tricolorii”, cotă uriașă la pariuri înaintea „dublei” cu Norvegia și Malta pentru a câștiga Grupa F!

Romania vs Spania

„Tricolorii” vor decola astăzi spre Oslo, acolo unde, vineri 7 iunie, de la ora locală 21:45 în România, vor înfrunta naționala Norvegiei.
Trei zile mai târziu, pe 10 iunie „tricolorii” vor mai disputa un meci în deplasare, cel din Malta, ora 21:45, partidele contând pentru grupa preliminară F din cadrul Campionatului European 2020.
Înaintea acestei „duble”, selecționata pregătită de Cosmin Contra are 3 puncte în grupă din două meciuri după 1-2 cu Suedia în deplasare și 4-1 cu Insulele Feroe pe teren propriu, fiind în urma rezultatelor înregistrate pe locul 3 în urma Spaniei care este lider cu 6 puncte și la un punct distanță de Suedia care ocupă locul 2 cu 4 puncte. Adversara „tricolorilor” de vineri, Norvegia se află pe locul 5 în grupă cu un singur punct obținut în urma remizei spectaculoase, 3-3 cu Suedia de pe teren propriu.
Cu o victorie la Oslo, „tricolorii” pot lua o opțiune serioasă la calificarea la turneul final al Campionatului European de anul viitor.

30.00 este cota la Betano pentru ca Grupa F preliminară să fie câștigată de „tricolori!”

La EURO 2020 se califică direct primele două clasate în fiecare grupă preliminară, iar România are în acest moment o cotă de 4.00 pentru a îndeplini acest obiectiv.

Pariurile pe grupele de calificare la Euro 2020, pot fi gasite în rubrica de Pariuri Speciale a agenției Betano!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu