Roma este destinatia saptamanii in circuitele ATP si WTA! Halep nu lipseste!

simona halep

Dupa incheierea turneului de la Madrid, cei mai buni jucatori si jucatoare de tenis se indreapta catre Roma pentru un alt turneu major pe zgura.


WTA Roma

Dupa ce s-a impus la Madrid, Simona Halep spera sa continue in mod similar. Saptama urmatoare ea joaca la Roma, unde este favorita, conform caselor de pariuri. Desi este cap de serie numarul sase, agentiile ii ofera romancei cele mai mici cote la castigarea trofeului. Cotele variaza intre 5.85 si 7.00 pentru ca Simona sa bifeze un nou succes in 2017. Halep nu joaca in primul tur, urmand ca in turul secund sa o intalneasca pe castigatoarea dintre Naomi Osaka si Laura Siegemund.

A doua  favorita a turneului este rusoaica Maria Sharapova, care are cote cuprinse intre 7.16 si 9.00. Angelique Kerber, ocupanta primei pozitii in clasamentul WTA, are a treia sansa, cu cote intre 11.88 si 12.50.

La acest turneu mai participa si Monica Niculescu (joaca impotriva lui Kiki Bertens) si Irina Begu ( joaca impotriva Anastasijei Sevastova).


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

ATP Roma

In turneul masculin, finalistul de la Madrid, Rafael Nadal, are prima sansa, conform caselor de pariuri, cu o cota de 2.10. Forma spaniolului face ca diferenta intre cota sa si a celui mai apropiat adversar sa fie foarte mare. Novak Djokovic poate fi sustinut pentru o cota de 5.10. Britanicul Andy Murray, liderul mondial, are cota 7.20 pentru a castiga turneul din capitala italiana, in timp ce al doilea finalist de la Madrid, Dominic Thiem, are cota 9.20.

Marius Copil a fost eliminat in calificarile turneului, de catre Jared Donaldson, scor 1-6, 6-3, 6-4.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu