Turneul campionilor 2015: La pariuri batalia se da intre Nole si Federer!

In acest moment se cunosc doar 4 dintre jucatorii care vor lua parte la editia 2015 a Turneului Campionilor. Intrecerea se va disputa la Londra, in O2 Arena, intre 16 si 22 noiembrie.

4 din 8

La turneu vor participa cei mai buni 8 jucatori ai anului, care vor fi repartizati, ca si intrecerile de fotbal, in doua grupe. Primii doi clasati in fiecare grupa, vor juca incrucisat faza semifinalelor.

Momentan se cunosc doar 4 dintre numele calificate la acest regal tenisistic al finalului de an. Este vorba de Novak Djokovic, Andy Murray, Roger Federer si Stan Wawrinka. Sanse foarte bune de a prinde ultimele 4 locuri mai au Berdych, Nishikori si Rafa Nadal. Participarea lui David Ferrer este amenintata de Gasquet si Anderson, care, teoretic,  mai au timp sa recupereze diferenta de aproximativ 800 de puncte

Cotele

Castigator in acest sezon la Australian Open, Wimbledon, US Open, Indian Wells si Roma, precum si finalist la Roland Garros, Rogers Cup si Cincinnati, Djokovici, actualul nr. 1 ATP, va cauta la Londra al 4-lea succes consecutiv in cadrul Turneului Campionilor si al 5-lea din cariera. Sarbul este de altfel cotat cu prima sansa in competitie, chiar daca Federer sau mai ales Murray, ultimul evoluand pe „teren propriu” au aceleasi tinte. Totusi, daca Andy nu are nici macar o finala jucata in cariera la acest turneu, Federer este un specialist. De 9 ori a atins elvetianul ultimul act, inclusiv in 2014, de 6 ori victoria revenindu-i!

Cote la castigarea Turneului Campionilor:

Novak Djokovici – 1.80
Roger Federer – 3.50
Andy Murray – 7.50
Stan Wawrinka – 10.00
Kei Nishikori – 11.00
Rafael Nadal – 13.00


 

Steaua, fara gol primit in Copou de sapte ani!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu