Turneul de Elita U17 incepe azi cu Israel – Romania

„Nationala” U17 debuteaza azi, in Ungaria, in Turneul de Elita pentru calificarea la Campionatul European 2018. „Tricolorii” isi vor disputa acest obiectiv in compania Israelului, Sloveniei si Ungariei. Locul 1 are calificarea asigurata, iar cele mai bune 7 clasate pe locul 2 din cele 8 grupe de calificare merg si ele la Euro.

Reprize de cate 40 de minute
Pariorii trebuie sa aiba in vedere un detaliu legat de aceste meciuri. Durata de joc este mai scurta decat la categoriile superioare de varsta, cele doua reprize avand cate 40 de minute. Prima partida este programata azi, ora 15, impotriva Israelului, nationala ce a ajuns pana aici dupa ce a castigat fara sa primeasca gol toate cele trei meciuri din grupa de calificare disputate contra Turciei, Cehiei si Armeniei. Victoria Romaniei in partida de azi are cota 3.55 la WinmastersSi tara gazda a grupei noastre in Turneul de Elita, Ungaria, si-a castigat toate meciurile din grupa din care au mai facut parte Olanda, Tara Galilor si Kosovo. Practic, primii doi adversari, Israel (azi, ora 15) si Ungaria (duminica, ora 15) sunt si cei mai dificili. Dar nici ultima disputa, cea de miercuri, ora 15, contra Sloveniei, nu va fi usoara.

Lotul de jucatori
Selectionerul Aurel Ticleanu are un lot promitator, cu jucatori proveniti atat de la Academia Hagi sau de la alte centre din tara, dar si din strainatate, precum fundasul Gabriel Boloca (Juventus Torino) si mijlocasii C-tin Albu (Utrecht, Olanda), Iulius Marginean (este jucatorul celor de la Sassuolo), Alex Dumitru  (evolueaza la juniorii lui Atletico Madrid) si Salvatore Marrone (provine din Academia lui Nurnberg).

Problema acestei selectionate este ca rezultatele sale au fost mai modeste in ultima vreme, iar fostul selectioner, Sorin Colceag, a fost schimbat in luna ianuarie cu Ticleanu. Ramane de vazut daca noul tehnician va reusi sa aduca un plus. Daca se vor califica, tricolorii U17 vor participa la Campionatul European 2018 organizat de Anglia in perioada 4-20 mai.

Variatii importante de cote
Bookmakerii ne dau motive de ingrijorare in privinta disputei Romania – Israel. Cota Winmasters pentru victoria tricolorilor a crescut semnificativ, de la 3.10 la 3.55, in vreme ce victoria Israelului are acum o cota de 2.00, dupa ce initial a fost 2.30.

Victorie Israel – 2.00
Egal – 3.25
Victorie Romania – 3.55

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu