Turul barajului dintre „U” Cluj și FC Hermannstadt, pronosticat corect de Pariuri 1X2!

Manșa tur a barajului pentru promovare/menținere în Liga 1 Betano de pe „Cluj Arrena” dintre Universitatea Cluj și FC Hermannstad, scor 0-2 (0-0) a fost pronosticată corect de redacția noastră.

Am anticipat un duel echilibrat, închis, foarte tacticizat și cu puține goluri între formația clasată pe locul 3 în ediția trecută a Ligii secunde și cea care a prins în extremis locul de baraj care să-i permită șansa de a se menține în Liga 1 Betano.

Pronosticurile Pariuri 1X2 la acest duel au fost „PSF X” și „Sub 2.5 goluri”, fiecare din cele două selecții având cota 1.67!

Sibienii au făcut diferența pe „Cluj Arena” pe final de meci punctând de două ori prin Petrescu (min.79) și Tsoumou (min.80).

În urma victoriei cu 2-0 obținută pe „Cluj Arena”, FC Hermannstadt și-a mărit șansele de a se menține în prima ligă. Returul barajului pentru menținere/promovare în Liga 1 Betano între FC Hermannstadt și Universitatea Cluj va avea loc miercuri de la ora 18:00 la Sibiu.

Deschide-ti acum un cont la Betano – Ai BONUS 500 de lei pentru pariurile tale!

Din Liga a doua au promovat direct în prima divizie a țării formațiile Chindia Târgoviște și Academica Clinceni, cele două clasându-se pe primele două locuri în recent încheiată ediție a Ligii secunde. În schimb, din prima ligă au retrogradat direct în eșalonul secund Dunărea Călărași și Concordia Chiajna.

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu