Analize si ponturi din Norvegia, Austria si Polonia!

europei stromsgodsetStromsgodset, Lech, Rapid Viena, Stabaek, Rosenborg..Pe langa analizele partidelor din campionatele de top ale Europei, va prezentam si astazi o serie de pronosticuri din intreceri secundare. Acestea ne sunt astazi oferite de Freddy Krueger.

Norvegia – (19:00) Stromsgodset – Stabaek

Eliminata din Europa League, de catre Hajduk Split intr-o dubla mansa in care nici macar nu a reusit sa inscrie, Stromsgodset se poate concentra acum pe campionat acolo unde se afla pe pozitia a cincea. Aflata la cinci puncte distanta de locul ce i-ar permite o noua participare in cupele europene, echipa din Drammen, nu-si mai permite pasi gresiti pe teren propiu, acolo unde a avut un parcurs bun pana in prezent. In intalnirile directe dintre cele doua, a existat intotdeauna spectacol. Ultimul 0-0 a fost inregistrat tocmai in 2008. Cum Stromsgodset a pierdut ultimele doua meciuri disputate pe teren propiu, in Europa League, ne putem astepta la un forcing ofensiv al acestora. Replica echipei Stabaek, nu ar trebui insa sa lipseasca.

Pont: ambele marcheaza (1.50)

Austria – (20:00) Rapid Viena – AC Wolfsberg

Vicecampioana din sezonul trecut, Rapid Viena, are un start lansat in noul sezon. Pe langa victoriile repurtate in campionat, echipa din Viena a reusit sa o elimine din Liga Campionilor pe mult mai titrate Ajax Amsterdam, inscriind impotriva acesteia nu mai putin de 5 goluri. In total in cele 5 meciuri oficiale disputate “vienezii” au reusit sa inscrie de 15 ori, acestia aratand ca pot fi cu adevarat o amenintare pentru suprematia celor din Salzburg.

Desi in partida din aceasta seara au o serie de accidentati, printre care si mijlocasul Petsos, cel mai probabil Rapid Viena va obtine victoria necesara pentru a trece pe primul loc, inca din startul campionatului.

Pont: Rapid Viena castiga si inscrie minim doua goluri (1.35)

Alte propuneri:

Austria – (17:30) SCR Altach – Sturm Graz , ambele inscriu (1.70)

Polonia – (19:00) Legia – Wisla, 1 (1.45)

Norvegia – (19:00) Lillestrom – Rosenborg, 2 (1.60)


 

Oferta bogata din tenis: Freddy scoate ponturile!

 


 

 

Stromsgodset Stromsgodset Stromsgodset

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu