Pariuri1x2 iti prezinta primele cote pentru „U” Craiova – CFR Cluj, alaturi de informatiile ce pot face diferenta! Vezi cine pleaca cu prima sansa in „finala campionatului”!

"U" Craiova - CFR Cluj

Luni, incepand cu ora 21:00, va avea loc „finala” campionatului din Liga 1, „U” Craiova – CFR Cluj. Cele doua formatii isi vor disputa pe „Ion Oblemenco” cucerirea celui mai important trofeu intern.


Puteti urmari desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Enigma Astra Giurgiu – „U” Craiova

Dupa cum bine stim, dupa cazurile de Covid:19 existente la Giurgiu, duelul dintre Asta si Craiova a fost anulat, nu doar amanat! Acest fapt a venit ca urmare a obligativitatii incheierii play-off-ului pana pe 3 august, atunci cand Romania trebuie sa-si anunte echipele participante in cupele europene. In acest moment, LPF a inaintat mai multe cereri catre organele superioare. Pe de o parte, LPF a cerut atat o derogare pentru a putea programa duelul dupa 3 august si, pe de alta parte, LPF a cerut consiliere in vederea desemnarii campioanei exclusiv pe teren.

Importanta duelului „U” Craiova – CFR Cluj

In cazul in care formatia din Banie va reusi sa obtina toate punctele in joc, elevii lui Bergodi vor trece pe prima pozitie, cu un punct peste CFR Cluj. Automat, Craiova va fi desemnata in acest scenariu campioana. In contextul in care ardelenii vor obtine toate punctele puse in joc, CFR va avea 5 puncte peste Craiova. In acelasi timp, in situatia in care duelul dintre Craiova si CFR se va incheia la egalitate, clujenii vor avea doua puncte in fruntea clasamentului, insa oltenii vor avea un meci mai putin disputat.

Cotele partidei

Bookmakerii de la Betfair o considera pe „U” Craiova drept favorita confruntarii, oferindu-le oltenilor o cota de 2.70 pentru victorie. Totusi, diferenta este una extrem de mica, victoria ardelenilor fiind listata la doar 2.75, in timp ce varianta „X final” primeste o cotatie de 3.20. De asemenea, cei ce doresc sa mizeze pe goluri isi pot indrepta atentia catre variante precum „Peste 2,5 goluri” – cota 2.20 sau „Ambele marcheaza” – cota 1.83.

Echipe probabile  

„U” Craiova (4-3-3): Pigliacelli – Vladoiu, Cosic, Acka, Vatajelu – Nistor, Mateiu, Cicaldau – Barbut, Koljic, Mihaila;

CFR Cluj (4-3-3): Arlauskis – Susic, Burca, Cestor, Camora – Aurelio, Bordeianu, Deac – Itu, Omrani, Costache.


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!

  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu