UEFA a făcut anunțul » Deciziile mult așteptate după videoconferința de astăzi sunt aici!

Neymar

UEFA a făcut anunțul astăzi în urma videoconferinței la care au participat reprezentanții tuturor celor 55 de federații afiliate.


Urmareste pagina noastra de Facebook!


După cum bine știți, pandemia de coronavirus care a pus stăpânire pe întrega lume a dus la suspendarea și chiar amânarea celor mai importante competiții sportive programate în vara acestui an, cele mai elocvente exemple fiind EURO 2020 și JO Tokyo 2020, întreceri care au fost reprogramate pentru anul viitor.

Anglia, principala favorită la câștigarea EURO 2021

Încet dar sigur fotbalul își va recâștiga terenul pierdut în ultimul timp din cauza acestui virus care a pus stăpânire pe întreaga lume, iar competițiile își vor reintra ușor în drepturi.

O primă măsură luată de UEFA este ca barajele pentru calificarea la EURO, care ne interesează în mod direct, programate inițial în iunie să fie amânate din nou, urmând a se disputa în septembrie, datele exacte de disputare ale meciurilor decisive urmând să fie comunicate ulterior de forul de la Nyon.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Tot în prima lună calendaristică din toamna acestui an, se vor disputa și meciurile din play-off-ul Ligii Națiunilor atunci când se presupune că subiectul care este la ordinea zilei, COVID-19, va fi de domeniul trecutului.

Franța este principala favorită la câștigarea UEFA Nations League 2020/2021

O altă măsură este ca și meciurile din cupele europene să fie încă o dată amânate, acestea urmând a începe în lunile iulie și august după reluarea competițiilor interne.

În acest moment însă sunt mai multe scenarii pe care UEFA le analizează, o decizie finală în acest sens urmând a fi luată mai mult ca sigur la jumătatea acestei luni când este programată o nouă videoconferință cu toate federațiile afliate.

Una dintre variantele pe care ar UEFA le va propune în această videoconferință este reluarea campionatelor la începutul lunii iunie, cel mai târziu chiar spre finalul acestei luni.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu