UFC: Ronda Rousey a fost invinsa pentru prima oara in cariera!

Considerata cea mai de temut luptatoare din circuitul UFC, Ronda Rousey a pierdut in acest  sfarsit de saptamana prima lupta din cariera. „Calaul” ei a fost o alta luptatoare neinvinsa, Holly Holm.

sursa foto: bbc.com

_86695670_ufc_getty

Rousey, in varsta de 28 de ani, era neinvinsa dupa douasprezece partide si considerata cea mai de temut femeie luptator din lume.

Rousey, 28, had won her previous 12 bouts and is considered the most feared female prize fighter in the world, dar colega ei de origine americana, Holly Holm, a tinut sa contrazica aceste statistici. Holm a pus-o la podea pe Ronda, la 59 de secunde dupa startul celui de-al doilea act, cu o lovitura inalt de picior, lovind-o in cap. S-a napustit asupra adversarei, iar dupa doua, trei lovituri, arbitrul s-a vazut obligat sa intrerupa lupta.

Acest fapt l-a facut pe comentatorul Jor Rogan sa numeasca acesta infrangere drept cea mai mare suparare din istoria sportului de contact.

Multipla campioana mondiala la box, Holm, care are 35 de ani, este neinvinsa in acest sport, care implica si artele martiale mixte, avand un record de 10-0.

Holly Holm a declarat dupa meci: „Am fost sustinuta de foarte multi oameni. Apoi m-am gandit, cum sa nu o poti invinge pe Ronda? Acolo a fost mult sange, multe lacrimi si imbratisari, dar sunt sigura ca a meritat. Incerc sa-mi revin dupa aceasta victorie, este ceva nemaipomenit.”

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu