ULTIMA ORA: „Revenirea e imposibila!” | Campionatul din Premier League ramane suspendat. Ce se intampla cu Liverpool?

In urma intalnirii de vineri, sefii fotbalului din Anglia au decis sa intrecerea din Premier League va ramane suspendata pe termen nedeterminat, din pricina epidemiei. Desi se dorea revenirea pe teren pe data de 30 aprilie, acest termen a fost descris ca fiind „imposibil”.

Meciurile din Premier League au fost suspendate de pe data de 13 martie, dupa ce managerul lui Arsenal, Mikel Arteta, a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Intre timp, antrenorul spaniol si-a revenit, insa incertitudinea planeaza asupra competitiei. Liga Profesionista din Anglia a facut un anunt oficial cu privire la decizia luata:

„Competitia din Premier League nu se va relua la inceputul lunii mai. Vom continua sezonul 2019/2020 doar atunci cand vom fi in siguranta, cand ni se va permite asta. Data revenirii este in permanenta dezbatere, dar impactul pandemiei creste si lucram impreuna intr-o perioada foarte dificila. Am implicat in discutii Guvernul si autoritatile, pentru a gasi solutia. Avem un obiectiv clar: vrem sa terminam cu bine toate competitiile, pentru a pastra integritatea acestora. Dar nu vom putea face asta fara acceptul deplin al Guvernului. Alte implicatii financiare pentru cluburile din Anglia au fost discutate”.

Ce-i drept, planul de finalizare al competitiilor poate fi dus la bun sfarsit in vara, in conditiile in care turneul Euro 2020 a fost amanat. In acest moment, Liverpool este lider autoritar in Premier League, dar „cormoranii” risca sa ramana fara titlu, in cazul in care pandemia se prelungeste si acest sezon va fi anulat. Vom afla mai multe detalii in saptamanile viitoare.

PARIURI SPECIALE PE RELUAREA COMPETITIILOR SPORTIVE

Vizitati pagina noastra de Facebook!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Vrei 500 de RON GRATIS pentru pariurile tale? Deschide-ti cont online la Fortuna, cu un simplu CLICK aici. La primul depozit primesti bonusul! 

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu