Ultima zi in care te poti inscrie pentru a castiga 3 x iPhone 7!

Astazi este ultima zi in care puteti sa va inscrieti in cursa pentru a castiga unul dintre cele 3 iPhone 7 puse la bataie pentru toti pariorii.

Nu uitati ca puteti intra in tragerea la sorti cu mai multe sanse, dar si folosind conturi vechi. Astfel, toata lumea are sanse de castig!

Tot ce trebuie sa faceti pentru a intra la tragerea la sorti este fie sa aveti deja minim un cont deschis la Unibet, Sportingbet, NetBet sau 888 Sport prin Pariuri1x2 sau sa va deschideti un cont in aceasta luna. Cu cat mai multe conturi aveti cu atat mai multe sanse de castig. ( un cont nou primeste 4 sanse iar un cont vechi primeste 1 sansa ).

Regulamentul complet si conditiile de participare le gasesti pe pagina promotiei. Daca ai intrebari te asteptam in sectiunea de comentarii sau in sectiunea de contact a siteului nostru.

In primele zile ale lunii Decembrie vom verifica conturile cu casele de pariuri particioante si vom publica lista celor care au intrat in concurs, impreuna cu numarul de sanse ale fiecarui concurent. Dupa publicarea listelor, extragerea castigatorilor va fi facuta folosind Random.org in timpul unui livestream.

Succes si ramaneti aproape pentru ca in curand vom anunta promotiile lunii Decembrie!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu