Ultimele noutati de pe piata transferurilor! Vezi pe cine vrea Manchester United!

transferuri

Au mai ramas opt zile pana cand se da liber pe piatra transferurilor, iar echipele cu buget nelimitat abia asteapta acest moment. Presa internationala lanseaza nume peste nume, mutari de senzatie, preluari de echipe, cate si mai cate.

download

Cum era si evident, primele vesti vin din Albion, acolo unde, presa de specialitate ne spune ca Manchester City este foarte aproape de achizitia lui Jamie Vardy, de la Leicester City. Se zvoneste ca „cetatenii” sunt pregatiti sa se lupte cu Chelsea pentru a obtine semnatura atacantului, fiind dipusi sa cheltuie aproximativ 30 milioane de lire sterline.

Van Gaal cauta intariri pentru faza defensiva, iar „Daily Telegraph” sustine ca „diavolii” sunt foarte interesati de James Rodriguez. Pana in prezent nu exista concurenta pentru tanarul mijlocas columbian, dar nu se stie inca daca Real Madrid isi permite sa renunte la el.

Din Spania aflam si despre faptul ca Real Madrid ar vrea sa-l aduca pe Cesc Fabregas. Playmakerul lui Chelsea, in varsta de 28 de ani, a lasat o impresie placuta, cu toate ca trupa de pe „Stamford Bridge” este abia pe pozitia a 15-a. Cristiano Ronaldo & Co. au suferit mult la constructie in acest sezon, iar Mateo Kovacic pare ca nu s-a adaptat.

Chelsea vrea sa mute si ea spectaculos in aceasta iarna, iar Guus Hiddink a pus ochii pe elevul lui Mircea Lucescu, de la Shahtior,  Alex Teixiera. Se zvoneste ca Abramovich ar fi dispus sa cheltuiasca 30 milioane de lire sterline,

Tot din presa iberica, aflam ca Florentino Perez este ingrijorat de evolutia echipei si il vrea din nou pe Jose Mourinho. Portughezul a mai antrenat Real Madrid in perioada 2010-2013.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu