Umiliți în Ucraina, sârbii promit spectacol la Belgrad cu Lituania »» Aici ai avancronica partidei și ponturile Pariuri 1X2!

Rerpezentativa Serbiei va primi luni de la ora 21:45 pe stadionul „Rajko Mitić” din Belgrad în cea de-a IV-a etapă din cadrul grupei B prelmiare a Campionatului European din 2020, vizita selecționatei Lituaniei.

Sarbii vor sa se razbune dupa umilinta din Ucraina!
Duelul îi prinde pe sârbi pe ultimul loc din grupă, situație care nu le face deloc cinste având în vedere că la startul acestor preliminarii și-au propus să lupte pentru calificarea la EURO 2020 cu celelalte două puteri din grupă, Portugalia și Ucraina.
Serbia vine după una din cele mai mari umilințe din ultimii ani, neverosimilul 0-5 suferit pe terenul Ucrainei și nu are decât varianta victoriei cu Lituania pentru a spera la menținerea cu șanse reale la calificare și la o minune care să-i asigure prezența la tueneul final de anul viitor la care Bucureștiul va găzdui patru partide.

Sarbii, nasii lituanienilor!
De remarcat ar fi că Serbia s-a duelat recent cu Litunaia în Liga Națiunilor, într-o grupă din care a făcut parte și România, sârbii impunându-se în fața adversarilor pe care îi vor întâlni luni, atât în deplasare cu 1-0 cât și pe teren propriu cu 4-1.
De partea cealaltă, Lituania a avut un start dezastruos de preliminarii, terminând nedecis, 1-1 duelul cu reprezentativa Luxemburgului, într-un meci în care pleca cu prima șansă la victorie.
Înaintea duelului de luni Serbia și Lituania ocupă ultimele două locuri din grupă cu câte un punct oobținut în 2 meciuri, lider în grupă fiind Ucraina cu 7 puncte din 3 jocuri, urmată de Luxemburg cu 4 puncte din 3 meciuri și Portugalia cu 2 puncte din 2 meciuri.

Deschide-ti acum un cont la Betano – Ai BONUS 500 de lei pentru pariurile tale

Concluzii: 
Este de așeptat ca sârbii să tureze la maxim motoarele în duelul cu Lituania de luni de la Belgrad încercând să demonstreze că ce s-a întâmplat în Ucraina, 0-5, nu a fost decât un simpul accident, mai ales că umilința a venit și pe fondul unei serii de rezultate bune ale selecționatei pregătite de Mladen Krstajic, și ne referim aici la acel 1-1 din Portugalia în primul meci din grupă și la remiza de lux din amicalul cu Germania, 1-1.

Pont:
Gol marcat în ambele reprize- cota 1.50
Deschide-ti acum un cont la Betano – Ai BONUS 500 de lei pentru pariurile tale

De încercat:
Serbia câștigă ambele reprize- cota 1.93
Deschide-ti acum un cont la Betano – Ai BONUS 500 de lei pentru pariurile tale

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu