Un bilet RAR: Cota 1000 DIN 3 MECIURI! Varianta de pariu aleasa, INCREDIBILA!

Am mai discutat in dese randuri, pe site sau in emisiunile UN PONT PE ZI si FACI PARIU, despre ponderea pe care inspiratia o are in viata si castigurile fiecarui parior. Dar ce a reusit tipsterul de care vom discuta in continuare este cu adevarat iesit din comun!

3 autogoluri pentru cota 1000!

Pariorul nostru a ales mizeze pe cate un autogol marcat in 3 din partidele zilei de joi. Meciurile selectate pe bilet au fost Valencia – Sociedad, Arsenal – Leicester si PSG – Monaco. Cum fiecare varianta avea aceeasi cota de 10, pentru o cotatie finala a biletului a urcat la 1000. 6 lei investiti, intr-un combo cu sanse infime de a fi castigator….

Start!

…la prima vedere. In chiar primul minut al partidei Valencia – Real Sociedad, Alves a gresit poarta, punandu-i pe oaspeti in avantaj.  Au urmat 45 de minute de liniste.  Arsenal si Leicester au intrat egale si fara gol la cabine, in timp ce PSG o conducea pe Monaco cu 2-0, dar cu goluri inscrise de trupa lui Emery. Tinereii monegascilor au comis-o, totusi, imediat dupa pauza. In minutul 51, Mbae, jucator de 20 de ani, fara selectii in acest sezon la echipa mare, si-a invins propriul portar, la o faza la care oricum mingea ar fi intrat in poarta. Nu conteaza, merci Mbae! Autogolul 2, bifat!

Danke, Huth!

Evident, posesorul acestui bilet nebun incepea sa spere. Ce castig!…Aproape 6000 de lei, cu o suma pariata ce nu-ti ajunge nici pentru un suc la 2 litri.  Doar ca in Arsenal – Leicester rezultatul ramanea inghetat la 0-0.  Minutele treceau, iar jocul de pe Emirates parea ca se indrepta catre o remiza fara sare si pieper. In minutul 86 s-a intamplat, insa , minunea. Huth, fundasul „vulpilor”, a deviat nefericit un sut puternic trimis de Monreal, iar mingea a prins o traiectorie imparabila pentru portarul Schmeichel.  Al treilea autogol de pe bilet!

Ne repetam: INCREDIBIL!

Pariorul ne-a trimis acest bilet, adaugand cateva cuvinte: „Va urmăresc emisiunea si tin sa spun ca auzindu-va ca Monaco chiar merge cu juniorii la Paris,  m-am gandit sa incerc un autogol in meci ? Restul, la Arsenal si Valencia, a fost inspirație!”. Noi ce mai spunem?..Iti multumim ca ne-ai trimis acest bilet….INCREDIBIL!

augogol

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu