Un combo „stelist”: Steaua, favorita in dubla cu Timisoara si Petrolul! Vezi ce cote ai!

In decurs de doar 3 zile, Steaua are de trecut doua hopuri importante. Astazi va lupta impotriva Timisoarei, acasa, pentru accederea in semifinalele Cupei Ligii, intrecere pe care ros-alnastrii au castigat-o in sezonul trecut, cu Galca la timona. 

La pariuri, Steaua are prima sansa. Totusi, ascendentul moral este de partea oaspetilor, care i-au provocat campioanei, acum o luna, ultima infrangere intr-un meci oficial: 0-1 pe malul Begai, in etapa a 10-a de Liga 1.

La Netbet, cota unui succes contabilizat de Steaua este de 1.43.


 

BONUS pana la 200 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


 

In ultima zi a saptamanii, duminica seara de la ora 20:30, Steaua va juca la Ploiesti, cu Petrolul. Este unul dintre derby-urile primei runde a returului, aceasta in ciuda faptului ca echipa gazda vine doar de pe ultimul loc al ierarhiei. Mai grav e faptul ca ploiestenii ar ocupa doar 2 pozitii in plus, daca si-ar recupera cele 6 puncte cu care au fost penalizati.
Cu victorii pe linie in ultimele 3 etape de campionat, plus succesul in Cupa Romaniei pe terenul Universitatii Cluj, Steaua este cotata favorita la victorie si in fief-ul „lupilor galbeni”. 1.66 este la Netbet cotatia variantei 2 solist.

Un combo „stelist”

Daca alegi sa pariezi pe un bilet cu doua victorii ale Stelei in jocurile cu Timisoara si Petrolul din Cupa Ligii si Liga 1,  cota totala pe care o prinzi acum la Netbet este de 2.37. Pozi paria gratis pe aceasta varianta, Netbet oferindu-ti un BONUS de 200 de lei, atunci cand pariezi cu NetBet Sport


Meciurile zilei la Shanghai Masters: Cat poti castiga daca alegi ponturile noastre si cotele Netbet!


 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu