Un pariu special pe Arsenal: Vezi despre ce este vorba!

arsenal ozil en.wikipedia.orgStartul editiei 2015-2016 de Premier League, tine capul de afis al acestui weekend. Pe langa o analiza completa a echipelor, loturilor si disputelor primei etape, am ales sa va oferim si un pariu special, ce o are in vedere pe Arsenal, una dintre favoritele la titlul de campioana al stagiunii.

ARSENAL VA FI IN TOPUL 4 al clasamentului pe data de 1 SEPTEMBRIE – cota 1.75 (Betfair, dar pariul poate fi inclus si in ofertele altor agentii)

Trupa pregatita de Wenger nu s-a intarit spectaculos in aceasta vara, dar Arsenal avea un lot oricum de mare calitate. Conteaza insa imens venirea lui Cech, un portar de super clasa, ce va aduce un plus de siguranta unui compartiment cu destule probleme in sezoanele anterioare.

Pana pe data de 1 septembrie, Arsenal va fi implicata in 4 dueluri de campionat. „Tunarii” vor debuta cu meciul de pe teren propriu cu West Ham, formatie pe care au invins-o in ultimele 6 partide, duel urmat de deplasarea la Crystal Palace, grupare de care Arsenal a dispus in precedentele 5 jocuri.
Pe Liverpool o vor intalni pe Emirates, in runda a 3-a, insa contra „cormoranilor”, Arsenal a pierdut doar una din ultimele 6 infruntari. Si pe terenului lui Newcastle, in etapa 4, londonezii pot cuceri punct sau puncte.

Teoretic, dupa aceste prime 4 etape, Arsenal ar putea avea acumulate chiar 9 sau mai multe puncte. Chiar si cu 7 puncte insa, Ozil si compania ar putea ocupa o pozitie in Big 4, mai ales ca Chelsea, United, Man. City, Tottenham sau Southampton au meciuri ceva mai grele in aceste prime 4 runde.

(sursa foto: en.wikipedia.org)


 

Premier League: Ai aici toate informatiile necesare pentru a paria pe meciurile primei etape!


 

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu