Un pont de la Csaba Zsolt, specialistul pe handbal al site-ului pariuri1x2

PSG HandbalEtapa cu numarul 11 din prima liga franceaza de handbal 11 se diseara, odata cu partida dintre Creteil si PSG. Meciul va incepe de la ora 21:45 si se anunta un „derby” fara istorie.

Revenirea in prima divizie

Dupa un sezon petrecut in liga secunda, Creteil revine printre echipele importante. A reusit o performanta excelenta, in cele 24 de partide jucate, n-a pierdut niciun meci. Echipa nu s-a schimbat mult, doar Olivier Nyokas a fost un jucator de baza. Impreuna cu el au plecat Rafael Baena si Ivan Stankovic, dar lipsa lor nici nu se va simti. Obiectivul echipei nu este salvarea de la retrogradare, ci ocuparea unui loc in primii 8. In acest moment echipa se afla pe locul 10 cu 7 puncte, dupa ce etapa precedenta a castigat doua puncte. Meciul cu Nimes a fost foarte dificil si doar in ultimele secunde s-a decis soarte meciului. Cu acest lot, Creteil poate indeplini obiectivul. Jucatorii s-au adaptat foarte repede, iar Alexandru Csepreghi a demonstrat ca poate juca in campionatul Frantei.

Meci important pentru PSG

Acum 2 ani s-au facut investitii masive in echipa de handbal PSG. Rezultatele n-au intarziat sa apara. PSG a cucerit primul titlu din istoria echipei, iar in liga campionilor a ajuns pana in sfeturile de finala, unde Veszprem a reusit doua partida fenomenale, iar PSG a ratat intrarea in Final Four. Sezonul trecut echipa a terminat doar pe locul secund, desi cu acest lot trebuia sa adauge inca un trofeu in vitrina. In acest moment PSG nu este intr-o situatie comoda, deoarece Montpellier s-a distanta la 4 puncte si PSG nu mai poate comite pasi gresiti. S-a intarit foarte mult aceasta echipa, dupa venirea lui Thierry Omeyer, William Accambray si Xavier Barachet. Toti trei joaca in nationala Frantei si sunt obisnuiti cu meciuri importante.

La ce sa ne asteptam?

Fara doar si poate, PSG porneste cu prima sansa in aceasta partida. Diferenta intre cele doua loturi este enorma si nu cred ca PSG va mai faci un pas gresit. Presiunea este enorma si nu au alta solutie decat victoria.

Pronostic: PSG -4.5 @ 1.65

(Csaba Zsolt)

Dinamo Kiev – Rio Ave: Multiple argumente pentru un succes al gazdelor

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu