UN PONT PE ZI: Dan si Sabin revin diseara si surpriza este un bilet in cota 17.43 pe toata saptamana!

un pont pe zi

Emisiunea „Un Pont pe Zi” revine dupa pauza din perioada sarbatorilor de iarna! Prima emisiune a anului este astazi, 8 ianuarie, de la ora 24:00. O urmariti pe B1TV!


Un Pont pe Zi

In perioada anterioara, mai multe competitii au fost in pauza. Odata cu startul noului an, ele reincep. Vor fi mult mai multe evenimente de interes pe care sa pariati, iar Dan si Sabin vor fi aici pentru a va ghida pasii.

In emisiunea din aceasta seara vor fi analizate cele mai importante meciuri de fotbal ale zilei de marti. Nu lipsesc nici ponturile din ligile engleze inferioare. Odata cu inceperea noului sezon, avem si ponturi din tenis. Nu am uitat nici de hochei, sportul care ne-a suplimentat atat de des castigurile in ultimele luni.

Piesa de rezistenta este insa Biletul saptamanii. Avem meciuri programate de marti si pana duminica. Diseara aflati care sunt cele opt evenimete de pe biletul de cota 17.43!


un pont pe zi

Asadar, va invitam la prima editie ”Un Pont pe Zi” din 2018. Dan si Sabin au o multime de propuneri care garanteaza o rata ridicata de bilete „verzi”. IMPREUNA, SPRE CASTIG! Ne vedem de la ora 24:00, live pe B1 TV.


Citeste si:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 1


Lasa un comentariu