”Un Pont pe Zi”, la final de an: Diseara, de la ora 24:00, Dan si Sabin va prezinta ultima emisiune din 2017!

Urmariţi seara de seara, de luni pînă vineri, de la ora 00:00, emisiunea de pariuri sportive “Un Pont pe Zi”, moderată de Dan Bara şi Sabin Pirvan, live pe B1 TV! 

Difuzata pentru prima oara pe data 6 iunie, cu cateva zile inainte de startul Campionatului European de fotbal din Franta, emisiunea UN PONT PE ZI se pregateste, dupa cateva luni de munca asiduaa si zeci de mii de pariuri formidabile oferite, de o scurta vacanta. Editia din aceasta seara a emisiunii va fi si ultima din 2016, revenirea pe sticla urmand a se produce spre finalul primei saptamani a anului viitor.

In aceste conditii, Dan, Sabin si redactia www.pariuri1x2.ro au considerat necesara pregatirea unei editii de UN PONT PE ZI putin mai speciale. Nu vor fi in studio Mosi Craciuni, reni sau…craciunite, dar in cele 30 de minute ale emisiunii de diseara vor fi prezentate pronosticuri pentru evenimentele marcante ce urmeaza sa se desfasoare in urmatoarele 4-5 zile. Va fi acoperita integral runda ce se disputa in Premier League de ”Boxing Day”, si la fel se va proceda si cu etapele dinn Scotia, Belgia si celelalte tari in care fotbalul nu are pauza de Craciun. Nu vor lipsi pariurile din alte sporturi, si mai ales din tenis, acolo unde noul sezon competional este pregatit de start.

Ne vedem diseara, la B1 TV, incepand cu ora 24:00, pentru ultima editia de UN PONT PE ZI din acest an!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu