Un roman a uimit fotbalul din Anglia, cu o cota de 4.60! Gol de la mijlocul terenului, chiar sub ochii lui David Beckham

Dennis Politic este un fotbalist roman care a avut reusita zilei in fotbalul englez! In varsta de 18 ani, mijlocasul lui Salford City a contribuit cu un gol fabuos la spectacolul din partida cu Dover (1-3), din etapa a 33-a a ligii a cincea din Anglia. A fost surpriza zilei in National League.

La meci a asistat si David Beckham, starul britanic fiind actionar la Salford, la fel ca si Ryan Giggs, Paul Scholes, Nicky Butt si fratii Neville. Beckham este cunoscut pentru executiile sale de la mare distanta si cu siguranta a ramas impresionat de reusita lui Dennis Politic. Romanul a profitat de degajarea slaba a portarului advers si a tras precis la poarta, pentru un gol antologic! S-a terminat insa sau. Dover, formatie de pe locul 20, cu mari probleme la retrogradare, a intors scorul si a castigat cu 3-1, chiar daca avea o forma slaba. Pariorii din Anglia au fost socati de rezultatul echipei lui Politic.

Cotele indicau esecul lui Salford!

Salford City este o echipa cu pretentii in National League, care urmareste promovarea in liga a 4-a din Anglia. Condusa de un actionariat format din fosti fotbalisti ai lui Manchester United, Salford ar trebui sa ajunga departe in anii urmatori, dar promovarea pare un obiectiv dificil in acest sezon. Alb-rosii vin dupa 3 esecuri consecutive si n-au mai castigat de 6 partide. Rezultatul cu Dover lasa echipa lui Dennis Politic pe locul 5 (golaveraj 58-36).

Din punct de vedere al pariurilor, rezultatul putea fi anticipat. Cota lui Salford a crescut inainte de meci la majoritatea agentiilor online, inclusiv Unibet, Sportingbet, eFortuna, Netbet si Betfair. Fara sa aiba o forma buna, oaspetii au avut o cota in scadere, semn ca a existat incredere intr-un rezultat favorabil al oaspetilor. Aceste tendinte merita urmarite inainte de meci, pentru a intelege pe care echipa se pariaza mai multi bani. Atentie! Cotele favorite aflate in crestere rareori castiga fara emotii.

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu