Un schimb avantajos pentru Manchester United: „Sa plece Pogba si sa vina Grealish!” Cat ar costa transferul englezului

Dupa multe luni de incertitudine, viitorul lui Paul Pogba ramane o enigma in fotbalul englez. Manchester United ar vrea sa il vanda pe fotbalistul francez, iar in locul sau sa il aduca pe englezul Jack Grealish, de la Aston Villa, unul dintre cei mai apreciati play-makeri din Premier League.

Conform surselor din Anglia, Manchester United cauta sa primeasca circa 120 de milioane de euro pentru a-l ceda pe campionul mondial francez, iar inlocuitorul sau ar costa 70 de milioane de euro. In varsta de 24 de ani, Jack Grealish a fost omul de baza al Villei in lupta pentru promovare, iar calitatea aratata de mijlocasul englez l-a adus in atentia sefilor de pe Old Trafford. In acest sezon, Grealish are 7 goluri si 6 pase de gol in cele 26 de etape scurse pana acum.

De altfel, chiar si managerul Ole Gunnar Solskjaer l-a laudat pe Grealish dupa un 2-2 reusit de Aston Villa, pe terenul lui Manchester United. Pentru a i se face loc acestuia, e nevoie ca Pogba sa-si aleaga urmatoarea destinatie, iar pe lista pretendentelor se afla Juventus si Real Madrid. In acest sezon, Pogba a lipsit in toate meciurile „diavolilor”, fiind accidentat. Fost atacant la Aston Villa, Andy Gray a vorbit despre ultimele zvonuri: „Daca as putea incasa 100 de milioane pentru Pogba si l-as putea cumpara pe Grealish cu 70, atunci as face-o fara ezit. E la mintea cocosului!”.

PARIATI PE TRANSFERUL LUI PAUL POGBA! (pana la 1 septembrie)

Vizitati pagina noastra de Facebook!

La Unibet ai BONUS de pana la 300 de RON la inregistrare! Odata ce ti-ai deschis contul, poti profita de cea mai buna oferta de pariuri LIVE, dar si de promotiile care iti pot aduce castiguri cu pana la 30% mai mari, la biletele plasate pe fotbal. Iti poti deschide cont usor, cu un click AICI.

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu