Un titular al Stelei este dorit de o echipă din Bundesliga

641361-steauaEintracht ocupă în prezent locul 12 în Bundesliga, la 15 puncte de liderul Bayern Munchen. „Cînd o să ştiu exact ce voi face cu viitorul meu, cu siguranţă voi anunţa pe toată lumea”, a spus Lukasz Szukala.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Vor măcar 3 din 7
Secundul Dumitru Uzunea a vorbit despre dorinţa celor din Ghencea ca unii dintre fotbaliştii convocaţi de Iordănescu să se întoarcă la club, imediat după meciul oficial cu Irlanda de Nord: „Gâlcă a solicitat ca măcar Sînmărtean, Prepeliţă şi Keşeru să fie lăsaţi să revină la antrenamentele Stelei, să nu mai fie păstraţi şi la amicalul cu Danemarca. După ultima acţiune a «naţionalei», Chipciu, Luchin şi Iancu s-au întors cu probleme, ultimul s-a şi operat de menisc şi va mai juca abia la anul. Vrem să evităm astfel de incidente”.

Mereu cu mască
După ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale, ca urmare a accidentării de la Tîrgu Mureş, Raul Rusescu a fost anunţat de medicii Spitalului Militar că trebuie să poarte o mască specială de protecţie la toate partidele oficiale. „Nu şi-a revenit în totalitate. Trebuie supravegheat în continuare, ca să se intervină în cazul unor probleme. În acest moment, el nu e restabilit complet cu vederea”, a declarat preşedintele Argăseală.

„Trebuia să fie mai rău!”
Gică Hagi a vorbit despre Lucian Sînmărtean: „Îmi pare rău de el că n-a reuşit mai mult în carieră. Îl ştiu de la 18 ani, l-am văzut la finala Campionatului Naţional de juniori, între Bistriţa şi Bacău. Putea da mult fotbalului, din păcate nu a fost mai rău, mai al dracului cu el. A greşit. Eu ştiu mai multe, dar nu le zic. Dacă are grijă de el, mai poate să joace doi-trei ani”.

Nu uită de România
Atacantul Cyril Thereau, care a jucat un an la Steaua, îşi aminteşte cu drag de perioada pe care a petrecut-o în România: „A fost cea mai importantă experienţă a carierei! Acolo am cunoscut fotbalul profesionist şi am jucat în Champions League”. Acum, francezul joacă la Udinese: „Sper să-mi depăşesc recordul personal de 11 goluri, pe care l-am avut în sezonul 2012-2013”. În primele 11 etape din Serie A, Cyril a înscris de 4 ori.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu