Ungaria inca se mai poate califica direct la Euro: „Por favor, caballeros!”

Desi a terminat doar a treia in grupa F, sub Irlanda de Nord si Romania, Ungaria mai are inca o sansa de a se califica direct la turneul final continental. In acest moment, natioanala maghiara ocupa primul loc in ierarhia echipelor clasate pe a treia pozitie a podiumului!

Per total, Ungaria a acumulat 15 puncte, doar cu unul peste Croatia. Totusi, Modric si compania nu mai au de jucat decat cu Malta, ultima clasata, rezultat ce nu se ia in calcul, in acest clasament. Danemarca si-a incheiat aventura in preliminarii, la fel ca si Irlanda. Suedia o intalneste pe Moldova,  lanterna grupei G.


BONUS pana la 200 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


In conditiile prezentate, doar Ucraina i-ar mai putea sustrage Ungariei locul din acest clasament. Konoplyanka si compania au insa un meci foarte greu in ultima etapa, acasa cu Spania, duel in care, pentru a o ajuta pe Ungaria, puternica nationala iberica ar trebui sa castige macar un punct.

3.30 e la Netbet cota pariului X solist in Ucraina – Spania.

xxx

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Euro 2016: Sanse pentru toata lumea, in noul sistem!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 2

Lasa un comentariu