Ungaria – Romania: Bookmakerii scot din calculele spectacolul! Tu pe cate goluri pariezi?

Daca atacul nu s-a descurcat prea bine, inscriind doar de 7 ori in cele 6 meciuri ale campaniei, cu un chinuit 1-0 contra feroezilor, defensiva Romaniei a trecut cu brio testul, aproape in toate confruntarile. In jocurile amintite, Tatarusanu si compania au primit doar un singur gol!

Din nefericire, acesta a fost cel incasat pe finalul partidei tur cu Ungaria, rezultat care a avut darul de a mentine echilibrul in grupa F a preliminariilor. Chiar si asa, ramane aceasta excelenta organizare defensiva, ce ne da sperante inaintea partidei de vineri seara. Mai mult si in amicale „tricolorii” au excelent in aparare, chiar si impotriva unor nationale de top ale lumii, precum Argentina sau Belgia.

Ungaria sta chiar mai prost ca noi in atac: doar 5 goluri inscrise! Tot o singura data au marcat maghiarii cu Feroe, dar in deplsare. La randul lor, au primit doar 3 goluri, dar din pacate pentru vecinii de la vest, 2 dintre acestea au venit in meciul de acasa cu Irlanda de Nord, pierdut cu 1-2.

Partidele directe

Intalnirile dintre cele doua reprezentative n-au produs foarte multe goluri. Totusi e de remarcat faptul ca in ultimele 9, oficiale si amicale, n-am avut nicio remiza alba! In tur a fost 1-1, iar ultimul joc de la Budapesta, contand pentru preliminariile CM 2014,  s-a incheiat 2-2, cu Chipciu egaland in minutul 92!

Cote

Tinand cont de miza imensa a jocului, dar si de vestile si declaratiile venite din cele doua tabere, bookmakerii par a fi convinsi ca nu vom vedea mai mult de 2 goluri in partida. Drept dovada cota acordata variantei sub 2.5 goluri:  1.44! Spre comparatie, cel ptuin 2 goluri in acest derby au cotatia 1.55. 2.70 e cota pentru 3 sau mai multe reusite consemnate in Ungaria – Romania!

2.70 e cota oferita pariului peste 2.5 goluri in Ungaria – Romania


 

 


 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu