Ungaria – Romania: ”Tricolorii” sunt net peste unguri, spun casele de pariuri

Ungaria – Romania: România este favorită la aproape toate casele de pariuri pentru câștigarea partidei cu Ungaria, programată pe data de 4 septembrie, în deplasare. Ba mai mult, elevii lui Anghel Iordănescu sunt cotați excelent și în plan general, adică în privința șanselor de calificare la Campionatul European. Astfel, ”tricolorii” au cota 1.03 pentru a ajunge la Euro 2016, ceea ce se traduce astfel: ”doar o minune ne mai poate face să scăpăm calificarea”. Nu la fel stau lucrurile pentru vecinii noștri unguri. Aceștia se pare că ar putea tremura destul de serios, deoarece au o cotă de 2.00 la calificare, mai slabă decât cea a Irlandei de Nord (1.50).

În privința câștigării grupei, lucrurile stau astfel: ”tricolorii” au cota 1.30, Irlanda de Nord e pe poziția a doua, cu o cotă de 6.00, iar Ungaria are cota 11.00.

Ungaria - Romania

Ungaria – Romania: Partida de la Budapesta, programată pe data de 4 septembrie (ora 21:45, TVR1), are cote echilibrate la casele de pariuri. Cele mai multe dintre agenții dau un ușor avantaj României, care are în medie o cotă de 2.60. Maghiarii au o cotă medie de 2.65 la victorie, în vreme ce remiza e cotată între 3.00 și 3.25.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu