Weekendul vine cu noi evenimente de mare interes! Iata cum le poti vedea si online!

ambele echipe marcheaza

Pentru confortul tau, cele mai interesante partide ale weekendului pot fi urmatite si online. Iata evenimentele ce tin capul de afis zilele acestea.


Evenimente pe care nu trebuie sa le ratezi!

Fotbalul ne ofera ca la fiecare final de saptamana, o multime de partide interesante. Sambata dupa-amiaza, cu Unibet TV poti urmari lupta de la varful Bundesligii. Lidera campionatului intalneste una dintre echipele ce spera la calificarea in Europa. Dupa calificarea in sferturile Champions League, si Dortmund are meci greu. Bayern – Frankfurt si Hertha – Dortmund pot fi urmarite sambata de la 16:30.

Nu rata nici meciul rundei in Ligue 1. Monaco – Bordeaux se joaca tot sambata, de la 17:45. Ziua de duminica incepe tare. De la 13:00, in La Liga se joaca Real Sociedad – Athletic Bilbao.

Poti urmari si celelalte partide ale marilor echipe europene. Barcelona, Real Madrid, PSG sau AS Roma pot fi vazute la lucru in aceasta saptamana.


Daca inca nu ai plasat niciodata un pariu de pe mobil pe Unibet, ai sansa sa incepi cu „dreptul”, iar primul tau pariu de pe mobil – in cazul in care este pierzator, este rambursat integral in limita a 50 RON! Astfel, indiferent ce se intampla in teren, tu poti fi linistit!

 

Fanii altor sporturi au parte si ei de transmisiuni live prin Unibet TV. Le poti vedea pe fetele de la CSM Bucuresti, care joaca duminica dupa-amiaza in Champions League, cu Esbjerg.

La Indian Wells se desfasoara turneele de tenis. Sunt transmise atat meciurile de la masculin cat si cele de la feminin. Vezi partidele Simonei Halep si nu numai!

Nu lipseste nici spectacolul din NBA. In acest weekend se joaca doua super-partide. San Antonio Spurs intalneste Golden State Warriors, in confruntarea celor mai bune echipe din vest. Locul trei din conferinta, joaca acasa cu lidera din Est. Duminica noapte poti urmari Houston Rockets – Cleveland Cavaliers.



Platforma Unibet TV transmite multe alte evenimente de top. Pentru a urmari GRATUIT aceste meciuri pe PC, tableta sau telefon, deschide un cont la unibet, cu un click aici.
unibet tv

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu