„Unibet vs Doru Craciun” – Provocarea finalului de an cu super premii!

Pe final de an, Doru Craciun a fost provocat de Unibet, cea mai mare casa de pariuri online din Romania la un challenge care va va tine cu sufletul la gura si in acelasi timp o sa va aduca freebeturi, obiecte promotionale si un telefon iPhone 7 pentru cei mai norocosi dintre voi.
Lucrurile sunt foarte simple si oricine poate participa pe parcursul provocarii care va incepe pe 20 Decembrie.
Doru Craciun, care nu mai are nevoie de nicio prezentare pe piata pariurilor din Romania, va incepe o provocare cu suma de 4500 RON in contul sau Unibet, iar pe parcursul a 4 sesiuni live de pariere va incerca sa obtina profit, sa explice pariurile pe care le face si sa comenteze impreuna cu voi evenimentul live pe care va paria tinand cont de toti factorii care influenteaza un pariu live.
Cele 4 sesiuni vor corespunde cu 4 meciuri pe care si le va alege Doru din oferta Unibet, unde pot fi gasite cele mai multe evenimente pe care se poate paria si in acelasi timp poate fi urmarita si transmisia live.

Vezi aici anuntul facut live de Doru Craciun referitor la provocare.

Zeci de freebeturi si materiale promotionale

Partea frumoasa incepe aici. Daca Doru va reusi sa fie pe profit la finalul provocarii atunci 20 dintre cei care l-au urmarit vor primi cate un freebet in valoare de 50 RON, iar daca Doru va reusi sa isi dubleze suma pana la final, atunci vor fi acordate 50 de freebeturi in valoare de 50 RON pentru cei care l-au urmarit si sustinut in timpul transmisiilor live.
In timpul fiecarui eveniment Doru va interactiona cu voi si va oferi diferite materiale promotionale surpriza.

Si un iPhone 7

Surprizele nu s-au terminat aici pentru ca la finalul celor 4 evenimente, indiferent de ce se intampla in cadrul provocarii, impreuna cu Pariuri1x2 Doru va oferi un telefon iPhone 7 prin tragere la sorti celor care l-au urmarit si au deschis un cont Unibet prin linkurile de pe Pariuri1x2 si au plasat cel putin un pariu pe perioada provocarii.
In cele ce urmeaza va prezentam regulamentul provocarii. Daca aveti intrebari nu ezitati sa ne scrieti. Transmisiile se vor putea urmari pe pagina personala de pe Facebook a lui Doru Craciun, pe pagina de Facebook Pariuri1x2 si ulterior pe cel mai mare canal de YouTube destinat pariorilor din Romania.

Programul evenimentelor

Nr transmisie DATA EVENIMENT FORMULAR INSCRIERE
1 20 Decembrie 2016, 21:00 Dortmund – Augsburg  https://goo.gl/forms/93jFFa0WGrReZMLs2
2  14 Ianuarie 2017, 17:00  Barcelona – Las Palmas

Swansea – Arsenal

Fulham – Barnsley

 https://goo.gl/forms/93jFFa0WGrReZMLs2
3  19 Ianuarie 2017, 19:00  CSKA Moscova – Bamberg

Fenerbahce – Panathinaikos

 https://goo.gl/forms/93jFFa0WGrReZMLs2
4  28 Ianuarie 2017, 16:30  Werder Bremen – Bayern Munchen

Leipzig – Hoffenheim

Alaves – Atl Madrid

 https://goo.gl/forms/93jFFa0WGrReZMLs2

Conditii de desfasurare

  1. Provocarea incepe pe 20 Decembrie si se va desfasura pe perioada a 4 evenimente alese de Doru Craciun si care vor fi publicate pe toate canalele disponibile
  2. Balanta de la care se va porni este de 4500 RON si se va paria live pe meciurile din programul prestabilit
  3. Daca la finalul celor 4 evenimente balanta contului este de peste 4500 RON , atunci se vor trage la sorti 20 de conturi Unibet care vor primi cate un freebet de 50 RON
  4. Daca la finalul celor 4 evenimente balanta contului este de peste 9000 RON, atunci se vor trage la sorti 50 de conturi Unibet care vor primi cate un freebet de 50 RON
  5. Inscrierea la tragerea la sorti pentru freebeturi se va efectua astfel:
    • Doru va oferi un link pe perioada transmisiei unde fiecare dintre cei care privesc isi va trece username-ul de pe Pariuri1x2 si contul Unibet
    • Sunt valide doar inscrierile care vin pe perioada transmisiei. Orice inscriere venita dupa incheierea evenimentului nu va fi luata in calcul
    • Un utilizator se poate inscrie in toate cele 4 transmisii si sansele se vor cumula
  6. Pe parcursul trasmisiilor Doru Craciun va oferi diferite obiecte promotionale Unibet celor care vizioneaza streamul. Cei selectati vor trimite prin mesaj privat datele in vederea primirii premiilor.
  7. Pariuri1x2 ofera in cadrul provocarii un telefon iPhone 7 prin tragere la sorti astfel:
    • Pentru a putea participa trebuie sa aveti sau sa deschideti un cont Unibet prin Pariuri1x2 ( acest link sau orice link catre Unibet de pe site )
    • Trebuie sa fi plasat macar un pariu pe bani reali de la startul provocarii si pana la finalul ei ( ziua urmatoare dupa ultima transmisie )
    • Trebuie sa va inscrieti in formularul de la finalul articolului
    • Indiferent de rezultatul provocarii, premiul va fi acordat
  8. Pentru toate premiile, tragerea la sorti se va face livestream folosind random.org dupa finalizarea provocarii

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu