United vs City: Cati bani poti castiga daca mizezi pe derby-ul orasului Manchester

Confruntarea programata duminica, de la ora 16:05, va fi una dintre cele mai incrancenate din ultima perioada. „Diavolii” si „cetatenii” se rezboiesc pe Old Trafford, intr-un meci ce poate fi deja considerat cu implicatii in batalia pentru titlu!

In sezonl anterior, Manchester Unikted s-a impus cu 4-2 in duelul de pe teren propriu. Acesta a fost insa doar primul succes repurtat de Rooney & co. in fata rivalei concitadine, dupa o serie de 4 esecuri legate, toate in Premier League. 2.60 e la Netbet cota oferita unui noi victorii repurtate de United, a 7-a din noua editie de campionat.  Pe teren propriu, echipa lui van Gaal a cucerit 10 puncte din 12 posibile.

2.60 e la Netbet cota pariului 1 solist. 1.76 e cotatia la 1 cu handicap 0

City vine insa dupa o serie de meciuri bune. In ultimele 4, toate castigate – cu Gladbach si Sevilla in UCL, Bournemouth si Newcastle in campionat – Sterling, Bony, Aguero & co. au marcat un total de 15 goluri! 1.51 e cota variantei x2 in acest duel, in timp ce pariul pe cel putin o reusita a oaspetilor are doar cotatia 1.27.

1.51 are cota pariul x2

Bookmakerii Netbet sunt de altfel aproape convinsi de faptul ca vom asista la un meci spectaculos, asa cum a fost si ultimul direct de pe Old Trafford. 1.68 este cotatia oferita variantei ambele marcheaza, la o cota de 1.76 putandu-se miza pe cel putin 3 modificari ale tabelei, in meci. Minim 2 au cota 1.24. 9 din ultimele 12 partide s-au terminat over 2.5, iar in 8 din acestea au inscris ambele.

1.68 e la Netbet cota pariului ambele marcheaza

BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

Aguero e in continuare accidentat la oaspeti, insa Bony si Sterling au aratat ca-l pot inlocui cu succes pe argentinian. De altfel, Bony este creditat si cu cele mai mari sanse la marcarea unui gol in aceasta partida: cota 2.60. Sterling are cota 3.50 la Netbet, iar de Bruyne, 3.30.
De la gazde se remarca Martial, cota 2.95 si Rooney, cota 3.30.

3.50 e la Netbet cota unui gol inscris de Sterling in Man. United – Man. City

Manchester United – Manchester City
Duminica, ora 16:05 – in direct pe Eurosport

Man. United: de Gea – Darmian, Smalling, Jones, Rojo – Schneiderlin, Carrick – Mata, Gerrera, Martial – Rooney

Man. City: Hart – Sagna, Otamendi, Kompany, Kolarov – Toure, Fernandinho – Navas, Sterling, de Bruyne – Bony


 

BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu