UNSPE METRI: Miriuta, invitatul emisiunii – ”FCSB nu m-a impresionat! Nici nu s-au apropiat de poarta noastra!”

In editia de astazi a emisiunii UNSPE METRU, Radu Banciu si Dan Bara au analizat situatia din play-off-ului Ligii 1, dupa disputarea a 6 runde. Concluzia a fost ca FCSB, desprinsa la 3 puncte de Viitorul inaintea jocului direct, nu mai poate rata titlul. De asemenea, CFR Cluj, egala cu FCSB in ultima confruntarea a rundei, este iesita din lupta pentru locul 1. Despre jocul CFR Cluj – FCSB (scor final 0-0) a vorbit chiar antrenorul clujenilor, Vasile Miriuta. ”Ne-am dorit sa castigam, dar rezultatul final a fost unul echitabil. Nu am avut ca obiectiv titlul, dar le-am spus baietilor inainte de meci ca este ultima sansa de a ne apropia de locul 1. Am ales o echipa ofensiva cu FCSB dar nu a intrat mingea in poarta. Avem ocazii de a marcat, dar…Oricum FCSB nu m-a impresionat cu nimic. Ne-au pus probleme doar pe doua greseli individuale ale noastre. In rest nu s-au apropiat de poarta noastra” a declarat Vasile Miriuta.

Despre planurile de viitor, tehnicianul a spus: ”Am pierdut 3 jucatori importanti in acest sezon. Nu am iesit inca din insolventa, este un aspect ce apasa jucatorii. Noul patron a bagat atatia bani ca sa scapam de insolventa. Speram sa iesim si sa aducem jucatori de valoare, 5-6, pentru a ne bate la titlu”. Intreaga discutie, in videoclipul de mai jos.

Emisiunea ”Unspe metri” este transmisa de luni pana vineri,  incepand cu ora 16, pe B1 TV. Radu Banciu si Dan Bara va invita la 60 de minute de discutii libere si dezinhibate despre sportul zilelor noastre.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu