”Unspe metri” »» Play-off-ul Ligii 1, atat de echilibrat incat aranjamentele sunt excluse? Bara: ”Mai iau in calcul un scenariu” | Banciu: ”Urmeaza Viitorul – Steaua, eternul blat!”

S-a tras linie in prima runda din play-off, prilej pentru Radu Banciu si Dan Bara sa discute, in cadrul emisiunii ”Unspe metri” de marti, 14 martie,, despre felul in care se prezinta acum batalia pentru titlu. De asemenea, cei doi au aruncat o prima privire si asupra rundei secunde din play-off, ce va propune chiar meciul primelor doua clasate, Viitorul – Steaua. 

Dan Bara a spus referitor la aceasta etapa: ”Este posibil ca in meciurile din weekend sa iasa niste idei la iveala. Nu spun ca vor fi blaturi, dar e de datoria mea sa pun pariorii in garda”. Radu Banciu a completat, evidentiind in ceea ce priveste partida stelistilor: ”Ce sa iasa la iveala? Viitorul – Steaua e eternul blat! Toate meciurile dintre cele doua au fost cusute cu ata alba!”

Vezi intreaga discutie in videoclipul de mai jos.

Emisiunea ”Unspe metri” este transmisa de luni pana vineri,  incepand cu ora 16, pe B1 TV. Radu Banciu si Dan Bara va invita la 60 de minute de discutii libere si dezinhibate despre sportul zilelor noastre.

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu