Unul dintre cei mai vocali patroni din Liga 1 a trecut la „amenințări” dacă nu se reia campionatul pe 15 mai » „Mă bag în izoletă și gata!”

Autor: Ianis-Eusebiu P.Leave a Comment
0 0

Unul dintre cei mai vocali patroni din Liga 1 a trecut la „amenințări” dacă nu se reia campionatul pe 15 mai. Este vorba de Valeriu Iftime, finanțatorul revelației Ligii 1, FC Botoșani.


Urmareste pagina noastra de Facebook!


Mai în glumă mai în serios, patronul moldovenilor a afirmat că simte că intră în depresie în contextul actual al pandemiei de coronavirus. Iftime a transmis un mesaj clar celor de la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), care prin lipsa de reacție și comunicare se comportă asemenea unui „crocodil bătrân care moare” și crede că acest sezon al Ligii 1 ar trebui reluat cel târziu în 15 mai în condiții speciale, fără spectatori.

„Oamenii au nevoie de fotbal şi putem fi responsabili să protejăm loturile cu reguli clare de testare şi să începem competiţia fără spectatori. Fotbaliştii sunt tineri, puternici, ascultători, sunt haiduci,îi închizi în hotel pe toţi. Iar pe fotbaliştii străini, aşa cum trimitem muncitori să culeagă merele nemţilor, putem face curse charter”, a declarat Valeriu Iftime.


În stilul caracteristic, finanţatorul moldovenilor a spus că dacă va trece acest termen pe care l-a avansat, de 15 mai, iar campionatul nu se va relua, atunci va apela la „izoletă!”

„Să începem pe 15 mai, să salvăm ce se mai poate salva, altfel intrăm în depresie, mă bag în izoletă şi gata” conchis Iftime.

FC Botoșani este revelația acestui sezon al Ligii 1. Calificați în premieră în istoria clubului în play-off, moldovenii sunt pe locul 5 în play-off cu 24 de puncte.


La Betano în această perioadă în care Liga 1 este suspendată, îți poți rotunj veniturile cu pariuri „speciale!”

Care va fi echipa lui Florin Tănase la 1 septembrie 2020
FCSB – cota 1.70
Oricare echipă din MLS – cota 2.10
Oricare echipă din campionatul Turciei – Süper Lig- cota 3.50


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

 

 

 

 

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu