UPDATE | Cote trofeu UEFA Champions League» Mai poate cineva sa-i opreasca pe catalani? + COTA excelenta pentru ca Ajax sa faca surpriza!

Desi avem, inca, in fata, mansa retur a semifinalelor UEFA Champions League, este destul de previzibil scenariul marii finale. Ajax, dar, in special, Barcelona, au avantaje imense in urma rezultatelor din mansa tur, astfel ca putem vorbi deja la un alt nivel despre numele favoritelor care pot pune mana pe marele trofeu.


Barcelona, de neoprit fara Messi. Sa fie Ajax „antidotul”?

Dupa o prestatie cel putin stralucita pe „Camp Nou”, in urma cu mai putin de o saptamana, in acel 3-0 administrat lui Liverpool, Barcelona nu pare a avea adversar in goana spre trofeu. Calauziti de inegalabilul Leo Messi, catalanii sunt cu un picior si jumatate in marea finala de la Madrid. Din aceasta cauza, Sportingbet ofera o cota de doar 1.45 pentru ca Barcelona sa castige trofeul UEFA Champions League, intrerupand hegemonia chiar marii rivale Real Madrid in aceasta competitie.

Pe de alta parte, Ajax ar putea avea un cuvant greu de spus. „Lancierii” beneficiaza de un avantaj imens dupa victoria de „aur” de pe „Tottenham Hotspur Stadium”, scor 1-0. Desi se anunta un retur incendiar la Amsterdam, parca Ajax nu da senzatia ca ar putea ingadui o eventuala intoarcere a ecuatiei calificarii. Fotbalul prestat de catre elevii lui Erik Ten Hag este unul incredibil, atat de liber, natural si eficient, astfel ca exista si destule voci care spun ca Ajax ar putea fi capabila sa puna mana inclusiv pe marele trofeu. 4.00 este cota oferita de Sportingbet pentru un asemenea scenariu, care ar duce in extaz, mai mult ca sigur, toti iubitorii fotbalului, cu exceptia fanilor Barcelonei.

Poti vedea rezultatele din UEFA Champions League pe pagina noastra LIVESCORE!


Cotele Sportingbet pentru castigatoarea UEFA Champions League, sezonul 2018/2019:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu