Urmareste GRATUIT LiveVIDEO partida Radwanska – Halep, de pe PC, telefon sau tableta!

Dupa ce le-a demolat pe Beck si Gavrilova, Simona Halep va avea parte de o adversara mult mai dificila in sferturile turneului Premier 5 de la Cincinnatti. Jucatoarea noastra se va duela cu poloneza Radwanska, ocupanta locului 5 in ierarhia WTA.

Cele doua se vor afla fata in fata pentru a 10-a oara. Chiar daca e condusa cu 5-4 la numarul de victorii si a pierdut ultima disputa, consemnata in 2015 la Turneul Campioanelor, Simona este, la pariuri, mare favorita a jocului. Doar 1.42 este la Unibet cotatia oferita romancei pentru victoria si calificarea in semifinalele turneului, acolo unde ar putea da piept, inca o data,  cu nemtoaica Kerber.

Cotele partidei Radwanska – Halep la Unibet:

cote simona

Fara indoiala ne asteapta o partida atractiva, de vazut, chiar daca intalnirea Radwanska – Halep este programata sambata dimineata, la ora Romaniei 00:00. Cei care vor sa o vada pe Simona la treaba, au posibilitatea de a urmari partida la inalta calitate video, live, pe platforma Unibet TV.

Ce aveti de facut pentru a vedea LiveVIDEO partida:

  • Accesati contul dumneavoastra Unibet sau va deschideti acum unul dand click aici.
  • Cu ajutorul barei de cautare de pe site-ul Unibet – pe noua varianta a site-ului – sau din meniurile „Tenis” sau „Unibet TV” (coloana din stanga) gcautam partida Radwanska – Halep.
  • Meciul va fi insotit de sigla unibet tv – toate evenimentele ce au aceasta sigla sunt transmise LiveVIDEO pe platforma Unibet TV.
  • Partida poate fi urmarita pe calculatorul personal, tabeleta sau smartphone
  • Vizionare placuta! 🙂

Si nu uita: Daca iti deschizi acum un cont la Unibet, primesti un Pariu fara Risc in valoare de 150 ron! 

 

 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu