US Open 2017: Datele turneului si sansele Simonei Halep la cucerirea primului grand slam al carierei!

us open

Calificarile pentru marele slam de la US Open au inceput marti, iar pe data de 28 august vom avea ocazia sa urmarim primele partide de pe tablourile principale, atat cel masculin, cat si cel feminin. 


Istoricul competitiei si fostii campioni

United States Open Tennis Championships este versiunea noua a uneia dintre cele mai vechi competitii de tenis din lume, U.S. National Championship, a carei prim eveniment masculin a fost jucat in 1881. Din 1987, US Open a fost, din punct de vedere cronologic, al 4-lea grand slam al sezonului, dupa Australian Open, French Open si Wimbledon.

Roger Federer detine recordul pentru cele mai multe titluri castigate in Era Open (dupa 1968), 5 la numar, alaturi de Jimmy Connors si Pete Sampras, insa elvetianul este singurul jucator din aceasta parioada care a castigat 5 titluri consecutive la acest turneu, 2004, 2005, 2006, 2007 si 2008.

In ceea ce priveste comeptitia feminina, dupa Era Open (dupa 1968), Serena Williams Chris Evert au cele mai multe titluri castigate, cate 6, insa Evert este cea care detine recordul de editii castigate consecutiv, 1975, 1976, 1977 si 1978.

In 2016, competitia masculina a fost castigata de elvetianul Stan Wawrinka, insa elvetianul nu va putea sa isi apere titlul, fiind absent de la aceasta editie, gratie unei accidentari.

Angelique Kerber, fostul lider al clasamentului WTA, a stralucit in finala din 2016, atunci cand a reusit sa o invinga pe Karolina Pliskova, actualul numar 1 mondial, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4.


Partidele de la US Open se pot vedea in format LIVE VIDEO pe platforma unibet tv. Deschide-ti acum un cont la Unibet si vezi meciurile GRATUIT!

Simona Halep poate castiga primul grand slam al carierei

Desi are deja doua finale de grand slam, ambele la Roland Garros, Simona nu a reusit sa treaca de acest prag si sa isi adauge in palmares un trofeu major. In 2014, aceasta a fost invinsa in ultimul act de la French Open de Maria Sharapova, scor 6-4, 6-7, 6-4, iar in 2017 a cedat in fata Jelenei Ostapenko, scor 4-6, 6-4, 6-3.

Halep a aratat o forma buna in acest sezon de hard, inregistrand 15 victorii si doar 7 infrangeri, obtinand sferturi de finala la Miami si Washington, semifinala la Toronto si finala la Cincinnati, 3 dintre acestea fiind turnee de categorie Masters. In ultimul act de la Cincinnati, romanca a suferit una dintre cele mai drastice infrangeri ale carierei, 6-1, 6-0 in fata Garbinei Muguruza, campioana de la Wimbledon, iar acest lucru poate afecta moralul jucatoarei noastre pentru marele slam american.

Cel mai bun parcurs pe care Simona l-a avut la US Open a fost semifinala din 2015, acolo unde a fost invinsa de castigatoarea acelei editii, Flavia Pennetta, cu scorul de 6-1, 6-3, asta dupa ce in sferturile de finale reusea sa o elimine pe Victoria Azarenka, la capatul unui meci incheiat in 3 seturi, scor 6-3, 4-6, 6-4.


Citeste si:

Favoritii de pe tabloul masculin din 2017

Stan Wawrinka, Novak Djokovic si, posibil, Andy Murray sunt marii absenti ai acestei editii, iar in aceste conditii, Roger Federer si Rafael Nadal primesc prima sansa la cucerirea trofeului. Un jucator care le poate strica planurile celor doi granzi este tanarul Alexander Zverev, care traverseaza sezonul carierei si care a dispus de Roger Federer in finala Masters-ului de la Montreal, jucat acum doua saptamani.

Primul favorit este campionul de la Australian Open si Wimbledon, Roger Federer, in timp ce Rafael Nadal primeste sansa a doua, acesta fiind castigatorul editiei din 2017 a grand slam-ului de la Paris. „Lupii tineri”, Alexander Zverev si Nick Kyrgios primesc cote apropiate pentru un succes in premiera la un grand slam, iar campionul de la Cincinnati, Grigor Dimitrov, primeste o cota de 18.00 pentru adjudecarea marelui trofeu.


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

5 jucatoare se bat pentru trofeul din acest sezon

Garbine Muguruza, campioana de la Wimbledon este vazuta de specialisti ca favorita principala la cucerirea US Open-ului, insa Karolina Pliskova, Elina Svitolina si nu in ultimul rand, Simona Halep, ii pot strica planurile jucatoarei iberice. Simona este cotata cu sansa a 4-a la cucerirea trofeului, la fel ca si Johanna Konta, insa in spatele acestora se afla jucatoare precum Angelique Kerber (campioana din 2016), Petra Kvitova (multipla campioana la Wimbledon) si Jelena Ostapenko (campioana de la Roland Garros).

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu