US Open: Analizam meciul de debut al Simonei Halep!

Turneul de pe taram american, US Open a debutat ieri cu cateva mari surprize. Rand pe rand jucatori precum Nishikori, finalistul de anul trecut, Ana Ivanovici sau Karolina Pliskova, au parasit turneul inca din primul tur. Pliskova (locul 8 WTA) a fost invinsa de Anna Tatishvili (locul 121 WTA).

Tot ieri au mai parasit competitia si J.Jankovic, Carla Suarez Navarro, invinsa de Allertova (77 WTA), S.Stephens, dar si Andreea Mitu care a fost invinsa in doua seturi de Smitkova, scor 6-7, 2-6.

18:00 M.Erakovic – S.Halep

Simona Halep, a doua favorita a competitiei, va evolua astazi, incepand cu ora 18:00, impotriva neo-zeelandezei Marina Erakovici, numarul 99 in clasamentul WTA. Meciul se joaca pe arena principala ”Arthur Ashe”.

Cele doua nu s-au mai intalnit niciodata pana in prezent, insa tinand cont de forma excelenta pe care Halep a aratat-o la turneele din Toronto si Cincinnati, este greu de crezut ca vom asista la o surpriza. Prin comparatie, Erakovic a fost invinsa in primul tur de calificari la Cincinnati de japoneza K.Nara, in timp ce la New Haven a pierdut in turul doi de calificari. Recordul neo-zeelandezei pe hard este de 9-9. Pentru Halep, se poate spune ca aceasta suprafata i-a devenit preferata. Simona a jucat in acest an pe hard 36 de partide, din care doar 4 pierdute! De asemenea, infrangerile au venit doar in ultimele faze ale turneului, precedentele 2, chiar in finala, la Toronto si Cincinnati.

Pont: sub 18.5 gameuri (1.40)

 


 

US Open: astazi intra in scena Federer si Halep!


(Freddy K.)

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu