US Open se aproprie, ii tinem pumnii Simonei Halep!

Halep asteapta startul turneului american, iar noi „ardem” de nerabdare sa vedem prestatia acesteia la ultimul turneu de grand slam al anului.

Trecerea ireversibilă a timpului ne-a făcut să intrăm pe ultima sută de metri, înaintea începerii ultimului turneu de Grand Slam al anului, unde, din păcate, după înfrângerea surprinzătoare a lui Marius Copil, România nu va fi reprezentată pe tabloul masculin. În schimb, România va alinia la startul întrecerii feminine următoarele jucătoare: Simona Halep, Irina-Camelia Begu, Monica Niculescu, Andreea Mitu, Alexandra Dulgheru, iar Sorana Cîrstea va afla în cursul zilei curente dacă va reprezenta şi ea tricolorul în puternicul turneu american.

Acum, în schimb, tot ceea ce ne interesează, este Simona Halep. Ne vom ocupa de celelalte românce în momentul în care vom afla daca Sorna se va califica şi ea pe tabloul principal.

Adversa Simonei Halep din primul tur este Marina Erakovic, o jucătoare de 27 de ani, născută în Croaţia, ce reprezintă Noua Zeelandă. Suprafaţa acesteia preferată este hard-ul şi execută backhand-ul cu două mâini, fiind o jucătoare de mână dreaptă. Cea mai bună poziţie pe care a ocupat-o această în clasamentul WTA a fost locul 39, ocupat în 2012. În prezent, ea ocupată locul 99 in clasamentul femnin. În anul curent, Marina Erakovic a disputat 18 meciuri pe suprafaţa cea mai rapidă, dintre care a pierdut nu mai puţin de 9 – aşadar, un procentaj de 50%. Faţă de aceasta, Simona Halep, in vârstă de 23 ani, trece printr-o perioadă excelentă, după ultimele turnee. Se pare că încetul cu încetul supraţa preferată a Simonei devine hard-ul, nu cu zgura pe care a crescut. Ultimele meciuri de la Toronto şi Cincinnati i-au dat o încredere excelentă Simonei, un moral de care avea nevoie înainte de US Open.

Învingătoarea meciului dintre Erakovic şi Halep va juca în turul următor cu învingătoarea meciului dintre Putintseva şi o jucătoare venită din calificări.

Încheiem prin a-i ura mult succes Simonei în acest ultim turneu de prim rang şi să sperăm că la finele acestuia, tricolorul va dăinui cel puţin înca un an deasupra arenei Arhur Ashe!

(Tudor Daniel)

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu