US Open, turul 2: Halep, favorita certa cu Bondarenko. Adversar dificil pentru Niculescu!

In aceasta seara, Simona Halep si Monica Niculescu vor lupta pentru calificarea in turul 3 la US Open. Pentru niciuna din jucatoarele noastre n-ar fi o premiera, ambele reusind sa atinga aceeasi faza, a 4-a, Simona in 2013 si Monica in 2011. 

20:00 Bondarenko – Halep 

Simona Halep va evolua contra ucrainiencei Katerina Bondarenko, locul 104 in clasamentul WTA. Partida este programata pe arena principala Arthur Ashe in jurul orei 20 si probabil va putea fi urmarita pe Eurosport 1 sau 2.

Chair daca Bondarenko are o statistica buna pe hard anul acesta, obtinand 17 victorii si 8 infrangeri, trebuie sa tinem cont ca majoritatea succeselor au venit in tururile de calificari. De fapt, in ultimele cinci turnee pe hard la care a luat startul, incluzand aici si US Openul, ucrainianca a obtinut 9 victorii in tururi preliminare, cand a fost clar favorita. Daca va evolua asa cum a facut-o in primul tur, impotriva neo-zelandezei Erakovic, Simona nu va lasa loc de nicio surpriza si probabil va controla partida de la inceput pana la sfarsit.

Aceasta este prima intalnire directa dintre cele doua.

Ponturi:
2-0 Halep (1.35)
sub 18.5 gameuri (1.75)

Tot astazi Simona Halep va evolua si in proba de dublu mixt alaturi de Horia Tecau. Cei doi vor evolua impotriva perechii Arantxa/David Marrero. Cum partida este programata ultima pe terenul 6, probabil ca aceasta va avea loc vineri dimineata.


23:30 Pennetta – Niculescu, 1 (1.40)

Adversar mult mai dificil pentru Monica Niculescu. Romanca, locul 41 WTA, va cauta primul succes din cariera impotriva italiencei Flavia Pennetta, cap de serie numarul 26 al competitiei. In precedentele doua dueluri, Flavia s-a impus. De mentionat totusi ca vorbim de partide jucate in urma cu 5 ani!

Experienta este de partea italiencei, insa de evidentiat ca Pennetta a ajuns deja la varsta de 33 de ani! De asemenea, adversara Monicai nu a avut performante deosebite in 2015, in turneele de simplu si mai ales in cele disputate pe hard. Niculescu, cu 6 ani mai tanara, dar si intr-un moment de forma buna,  are sansa ei in acest duel, in care poate bifa un succes important.

Pont: peste 20.5 gameuri (1.80)


 

US Open: Analizam oferta si evidentiem pariurile castigatoare!


 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu